Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpinoties kriptovalūtu tirgus lejupslīdei, “Coinbase” nākas atlaist vēl 20% darbinieku

    Jaunākie raksti

    Arī šī gada sākumā vairākas lielās kompānijas turpina masveida darbinieku atlaišanu. Viena no tām ir lielākā kriptovalūtu birža “Coinbase“, kas īstenojusi otro atlaišanas vilni, atbrīvojot no darba 20% strādājošo.

    “Coinbase” izpilddirektors Braiens Ārmstrongs šīs nedēļas sākumā paziņoja, ka uzņēmums likvidēs 950 darba vietas. Tā esot daļa no nepieciešamiem pasākumiem, lai samazinātu uzņēmuma darbības izmaksas par aptuveni 25%. Ārmstrongs norādīja, ka šobrīd uzņēmums ir kopumā stabils un klientu ieguldījumi neizkūpēs gaisā. Taču, lai saglabātu līdzšinējo darbības efektivitāti, darbaspēka samazināšana ir vajadzīga. Tā rezultātā “Coinbase” arī atteiksies no vairākiem projektiem, kuru izdošanās iespējamība ir salīdzinoši zemāka. Nav gan norādīts, par kuriem tieši projektiem ir runa.

    Reklāma

    Savā paziņojumā Ārmstrongs arī pauda uzskatu, ka nesenie notikumi saistībā ar kriptovalūtu biržas FTX krahu dos labumu “Coinbase”, taču tas nenotiks tagad. Viņš norāda, ka “Coinbase” jāsaglabā darbības efektivitāte, lai pārvarētu lejupslīdi kriptovalūtu tirgū, kā arī izmantotu priekšrocības, kas radušās saistībā ar FTX neveiksmi.

    Jāpiezīmē, ka pirmais darbinieku atlaišanas vilnis “Coinbase” notika pērnā gada jūnijā, kad uzņēmums atlaida 1100 strādājošo jeb 18% darbaspēka. Šo lēmumu Ārmstrongs toreiz pamatoja ar ekonomikas lejupslīdes sākšanos un tās radīto iespējamo krīzi kriptovalūtu jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma