Web Analytics
More
    Reklāma

    Stand-O-Matic ir ārējais akumulators un iPhone turētājs vienā ierīcē

    Jaunākie raksti

    Jaunā magnētiskā MagSafe sistēma, ar kādu šobrīd tiek aprīkoti visi iPhone, sākot no iPhone 12 modeļa, sniedz iespējas dažādiem noderīgiem aksesuāriem. Stand-O-Matic būs ārējā baterija un iPhone turētājs divi vienā.

    Pamatā tas būs ārēji pievienojams akumulators ar 10000mAh ieilpību, kas nodrošinās līdz divām pilnām uzlādēm. Tas darbosies gan ar parasto bezvadu uzlādi, kas ir iPhone X modelim, kā arī MagSafe iekārtām, piestiprinoties pie telefona aizmugures ar magnētiem. Stand-O-Matic varēs uzlādēt caur USB-C pieslēgvietu.

    Kaut arī ir pieejami daudz un dažādi ārējie iPhone akumulatori, taču viens no šī konkrētā ieguvumiem būs iespēja kalpot arī par statīvu. Tā aizmugurē atrodas izbīdāma kāja, kas ļaus iPhone novietot slīpā stāvoklī, un veikt gan uzlādi, gan izmantot to video skatīšanai vai videokonferencēm.

    Kā redzams bildēs, tad magnēts būs tik spēcīgs, lai telefonu noturētu arī horizontāli, ne tikai vertikāli. Par uzlādi ziņos iebūvēts LED apgaismojums. Akumalatora uzlādes ātrums būs klasiskie 15W, tā kā nekas ātrs, bet drošs un stabils. Šis lādētājs nebūs arī pārāk viegls vai smags, jo tā svars būs 215g, kas ir aptuveni iPhone 14 Pro svarā. Tomēr tas būs lielisks ārējais akumulators, kuru var viegli paņemt līdz, un tas sniedz plašāku pielietojumu. Šobrīd tā cena ir 49,99 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    es pats
    27.12.2022 13:42

    Jaunā magnētiskā MagSafe sistēma, ar kādu šobrīd tiek aprīkoti visi iPhone, sākot no iPhone modeļa,…
    No šī teikuma nav skaidrs sākot no kura modeļa. Trūkst iPhone nosaukums.

    Reklāma