Web Analytics
More
    Reklāma

    Google publiskojis meklētākās kriptovalūtas 2022. gadā

    Jaunākie raksti

    Kaut arī pēdējos mēnešos kriptovalūtu joma ir piedzīvojusi ļoti lielus zaudējumus, kas mērāmi simtos miljardos, joprojām saglabājas ļoti liela interese par to iegādi. Google apkopojis un publiskojis visvairāk meklētās kriptovalūtas 2022. gadā.

    Bez lieliem pārsteigumiem pirmo vietu ieņem, iespējams, visiem dzirdētais nosaukums Bitcoin. Mēnesī šis nosaukums ticis meklēts vairāk nekā 28 miljonu reižu. Topa otrajā vietā seko Īlona Maska iecienītais Dogecoin ar 5,85 miljoniem meklējumiem mēnesī. Redzam, ka otrā populārākā tikusi meklēta aptuveni piecas reizes mazāk.

    Reklāma

    Godpilnajā trešajā vietā atrodas Shiba Inu ar 4,43 miljoniem meklējumu mēnesī. Jāatzīst, ka par šo dzirdu pirmo reizi, bet kā redzams, tā ir mana nezināšana. Tālāk seko Ethereum, kas ar jau ir zināmaka kriptovalūta. Interese par to sastāda 3,84 miljonus meklējumu, bet labāko piecinieku noslēdz Cardano ar 1,47 miljoniem meklējumu. Tātad topā principā dominē Bitcoin.

    Interesanti, ka cilvēki joprojām meklē iespēju iegādāties kriptovalūtu nevis to pārdot. Kas norāda, ka lielie zaudējumi nav ietekmējuši interese par šo investīciju veidu. Ir eksperti, kas uzskata, ka šī ir laba investīcija ilgtermiņā, kaut arī liela daļa no kriptovalūtām izrādās viltus bizness bez finansiāla seguma.

    Kopumā nozares tirgus vērtība kritusies par 770 miljardiem, taču visgardāk smejas tas, kurš smejas pēdējais. Iespējams, ka tagad ir īstais brīdis iegādāties kādu no kriptovalūtām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.12.2022 17:31

    Shiba Inu popularitāte visticamāk saistīta ar Maska izteikumiem par to. Dēļ kā ziņkārīgo pūļi metās apskatīties, kas tas par ērmu vispār ir bez nolūka kaut ko tur rakt.

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    26.12.2022 23:01

    “Iespējams, ka tagad ir īstais brīdis iegādāties kādu no kriptovalūtām.”

    Nē nu jā, var jau tā būt

    Oskars
    27.12.2022 07:44

    Shiba Inu pateicoties Maskam savā veidā paŗstāv “$hit coinus”. Coins, kas radīts joka pēc bez noteikta mērķa.
    Atzīmēšu, ka zaudējumi no All time high tirgū ir daudz lielāki. Ja izmanto populārākos BlockChain tirgus analizātorus, kā CoinmarketCap un Coingecko, tad par to var pārliecināties.
    Pirkt/Nepirkt? Jāsaprot, ka daudzi projekti tagad, pa ziemu, beigs savu pastāvēšanu. Bitcoins ir sava veida kriptovalūtas zelts ap kuru grozās visas pārējās kripto valūtas.

    Pēča
    28.12.2022 15:02
    Reply to  Oskars

    Nu vispār Shiba nobāl jeb ir maz mazdēls Dodgecoin, jo tas pirms 9 gadiem tika izveidots kā pirmais ‘joka’ coins. Pēctam jau visvisādi joka koini nāca ārā, kam nebija slinkums, prikolam. Bet nekur arī protams netika, kā tikai kā joks…

    Dodgecoin vērtība iznāksanas brīdī bija 0.0004€ (šobrīd tā vērtība ir ~0.06€) tātad teorētiski ja prikola pēc nopirki tur piemēram pa 10€, jeb 25k Dodge koinus tad šogad pardodot visu, kad bija augstākais punkts, pa 0.18€ gabalā, nopelnītu 4500Eur, nav slikts 10€ ieguldījums neko nedarot! Es teiktu 1000x labāks ne kā bankā jebkurš ieguldījumu fonds! Kur tev varbūt kādu procentu gadā dod. :D

    ;) Bet ja 2013 gadā ieguldīji 100€ tad šogad varēji izcelt 45 000€ jeb varētu jaunu zolīdu autiņu salonā nopirkt, bez kredītsaistībām uz kaut kāda joka koina reiķina, ko nopirki pirms 10 gadi… :D

    Uzskatu, ka jebkuru kripto ir jauzskata kā tādu joka valūtu, kuru nopērkot varbūt par pārdesmit eiro, varbut kāds izšaus un atsitīs parējos visus u.t.t. Jeb tāda haltūriņa/papildus nestabils ienākuma avots…. Bet nekādā veidā un nekad nekļūs par galveno un ‘primāro’ noreiķināšanās veidu vai ‘pilna laika peļņu’, ka te visi anti pasaulisti dzīvo pilnā parliecībā visus savus Dolārus vai Eiro konvertējot uz kripto.

    Last edited 1 year ago by Pēča
    Kursors.lv
    28.12.2022 17:59
    Reply to  Pēča
    Reklāma