Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlona Maska “The Boring Company” sāk pieņemt maksājumus “Dogecoin” kriptovalūtā

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā daudz runāts par Īlona Maska kompānijām “Tesla” un “SpaceX”, taču miljardiera paspārnē atrodas arī citi uzņēmumi, piemēram, “The Boring Company“, kas nodarbojas ar pazemes tuneļu izveidi Lasvegasā. Saistībā ar šo Masks paziņojis, ka braucieniem pa šiem tuneļiem sāks iekasēt maksu, un norēķināties varēs arī “Dogecoin” kriptovalūtā.

    Šobrīd “The Boring Company” ir izveidojusi pazemes tuneļu tīklu “Loop”, kas atrodas zem Lasvegasas konferenču centra un sniedz ātrākas pārvietošanās iespējas, izmantojot “Tesla” auto. Pašreiz braucieni “Loop” tuneļos ir bez maksas. Taču uzņēmums plāno iekasēt to lietošanas nodevu 1,50 USD par vienreizēju braucienu un 2,50 USD par visu dienu.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka tuneļu tīkls “Loop” Lasvegasā ir “The Boring Company” pirmais projekts komerciālai lietošanai. Uzņēmums plāno paplašināt tuneļus visā Lasvegasā un vēlāk šādā veidā iekarot arī Teksasu un Maiami.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    13.07.2022 11:25

    Vajag pievienot tuneļa karti, un informāciju, cik daudz laika aizņem braukšana ar ASV tik populārajiem full size SUV, lai nobrauktu to pašu ceļu pa virszemi. ;)

    Reklāma