Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla” piedāvā bezvadu lādētāju viedierīcēm, kura stils aizgūts no “Cybertruck”

    Jaunākie raksti

    Pašreiz tirgū pieejami dažādi bezvadu lādētāji, kas ļauj ērti uzlādēt vairākas ierīces reizē. Pati lietoju “Satechi” ražoto bezvadu lādētāju, kas piedāvā reizē uzlādēt “iPhone”, “Apple Watch” un “Airpods” austiņas. Saistībā ar šo “Tesla” savā bodē pievienojusi jaunu produktu – 300 USD vērtu bezvadu lādētāju, kura dizains radīts, iedvesmojoties no “Cybertruck” braucamā.

    Šim bezvadu lādētājam ir alumīnija korpuss, kura virsma pārklāta ar patīkamo Alcantara materiālu. Lādētājs aprīkots ar noņemamu magnētisko statīvu, kas ļaus to lietot, kā pašam ērtāk. Vēl viena ērtība ir tā, ka ierīci uzlādei var novietot jebkurā vietā uz lādētāja, ko nodrošina iebūvētā “FreePower” tehnoloģija.

    Reklāma

    Produkts vienlaicīgi spēj uzlādēt līdz trim ar Qi bezvadu uzlādes standartu saderīgām ierīcēm, nodrošinot maksimālo jaudu līdz 15 W. Jāpiezīmē, ka Qi standartu atbalsta “Apple” ierīces, bet ne, piemēram, “Samsung Galaxy Watch”.

    Šo visai dārgo – 300 USD – vērto “Tesla” bezvadu lādētāju iespējams iegādāties jau tagad, taču tā piegāde paredzēta no nākamā gada februāra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    25.12.2022 10:27

    Mierinājuma balva? Smieklīgi sanāktu, ja arī to nevarētu dabūt līdz pircējiem.

    Reklāma