Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi drīzumā varētu izziņot divus kompaktus PC modeļus

    Jaunākie raksti

    Ķīnas tehnoloģiju zīmols Xiaomi varētu papildināt savu produktu klāstu ar personālā datora modeļiem. Iespējams, ka jaunie datoru modeļi bija jāizziņo jau 1. decembrī, tomēr tas ticis atcelts, pieminot iepriekšējā Ķīnas Komunistiskās partijas vadītāja aiziešanu.

    Sagaidāms, ka tiks izziņoti divi izmēros mazi personālie datori, no kuriem pirmais atgādina samazinātu klasisko galda datora korpusu. Pagaidām par šo modeli – Xiaomi Host Mini PC – nav zināma plašākā tehniskā informācija, tikai parādīts iespējamais dizains. Redzams, ka tas ir aprīkots tikai ar 100W barošanas bloku, taču maz ticams, ka Xiaomi pārdotu šādu korpusu bez nevienas citas komponentes.

    Reklāma

    Tas, ko var novērtēt vizuāli, ir datora aizmugurē esošais mazais ekrāns, kas varētu ziņot par temperatūru vai citiem svarīgiem rādītājiem un statusu. Tāpat redzams, ka aizmugurējā daļā būs iespējams uzstādīt manuālo pogu, kādu redzam mehāniskajās klaviatūrās. Tiesa, nav zināms, kādu funkciju tā pildīs. Datora priekšējā daļa būs pilnībā slēgta un taisna, nesniedzot iespēju kaut ko ieslēgt vai redzēt.

    Par otru modeli Xiaomi mini PC gan ir pieejama plašāka informācija. Vizuāli tas atgādina Intel NUC personālo datoru vai Apple Mac mini. To darbinās AMD Ryzen 7 6800H procesors, kas aprīkots ar Radeon 680M integrēto grafisko karti. Mazajam datoram būs 16GB operatīvā atmiņu un 512GB SSD atmiņa. Xiaomi mini PC cena varētu būt aptuveni 570 USD.

    XIaomi mini PC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    06.12.2022 11:28

    > XIaomi

    virsraksts iespārda — HLAOMI :D

    Biteme
    06.12.2022 12:35
    Reply to  digitalk

    Viņi lasa krievu forumus)

    Biteme
    06.12.2022 12:37

    Nebrīnīšos, ja biosā būs iešūts kāds xiaomi account un tapešu karuselis, kas fonā apdeitosies un izliksies par miermīlīgu hlamwāri.

    Reklāma