Web Analytics
More
    Reklāma

    Belkin piedāvā Apple AirPods bezvada austiņu tīrīšanas komplektu

    Jaunākie raksti

    Sākoties decembrim, dažādu viedierīču aksesuāru zīmols Belkin izlaidis speciālu tīrīšanas komplektu Apple bezvadu austiņām AirPods, lai tās atbrīvotu gan no ausu vaska, gan dažādiem netīrumiem.

    Jaunais tīrīšanas komplekts būs paredzēts visu paaudžu klasiskajām AirPods austiņām, jo tieši to skaļruņos ausu vasks mēdz sakrāties. AirPods Pro gadījumā tas notiks mīkstajos uzgaļos, kuriem priekšā vēl ir nosacīts filtrs, līdz ar to šo problēmu ir ērtāk novērst. Belkin piedāvātais komplekts sastāvēs no maza izmēra birstes, ausu vaska mīkstināšanas līdzekļa, tīrīšanas želejas un mikrošķiedras lupatiņas.

    Tas būs vienreiz lietojams komplekts, jo piedāvātie šķidrumi nav pieejami pārāk lielā daudzumā, kā arī viss ir pieejams tikai vienā eksemplārā. Kā norāda Belkin, tad šis komplekts austiņas spēs notīrīt par 99%, tādējādi uzlabojot arī akustiku, kas pazudusi ausu vaska dēļ. Uzņēmums norāda, ka konkrētie līdzekļi un instrumenti nekaitēs AirPods darbībai.

    Belkin Apple bezvada austiņu tīrīšanas komplekta cena ir 14.99 USD, un raksta tapšanas brīdī prece jau ir izpārdota. Šis nav pirmais AirPods tīrīšanas komplekts, kādu esmu redzējis, tomēr nav sanācis nevienu pārbaudīt, lai runātu par tā efektivitāte. Bet no savas pieredzes varu teikt, ka šīs austiņas tiešām ļoti ātri piesaista netīrumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diginauts
    05.12.2022 11:44

    Ikdienā tādus lietot nepatīk, tikai ceļojot jo kompakti.

    Reklāma