Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiāli apstiprināts, ka VW ID.3 elektroauto atjaunotais modelis ieradīsies martā

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotāja Volkswagen pārstāvji oficiāli apstiprinājuši, ka modernizētais ID.3 elektriskais hečbeks pie klientiem ieradīsies jau nākamā gada martā. Volkswagen vienlaikus arī publicējis vairākas skices, sniedzot ieskatu tajā, kā tad šis atsvaidzinātais auto izskatīsies.

    Ir pagājuši tikai divarpus gadi, kopš sākās ID.3 piegādes, tiesa, tās ievērojami aizkavējās programmatūras defektu dēļ, tāpēc neizbēgami pienācis laiks modernizācijai. Kā facelift ierasts, redzēsim nelielas izmaiņas mašīnas ārienē. Salonā gaidāms lielāks multimediju ekrāns, jaunākā programmatūra, kā arī labākas kvalitātes materiāli.

    Lielos vilcienos gaidāmās izmaiņas nav dramatiskas un atbilst tam, ko parasti redzam šajās modernizētajās versijās. Galvenais uzsvars, visticamāk, ir jaunāka un uzlabota programmatūra, jo tieši tā bijusi liels klupšanas akmens. Uzlabotas dažādas braukšanas palīgsistēmas, izceļot Travel Assist. Volkswagen īpaši izceļ, ka ražotājs ieklausījies klientu ieteikumos un daudz ko no tā realizējis dzīvē.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    04.12.2022 23:21

    Jaunāku softu vecajos idiņos iešaut nevarēja? Tas tak kompis uz riteņiem, vai nu tāpēc vajadzēja versiju ar atjauninātu bamperi.

    Gundars
    05.12.2022 09:45
    Reply to  Basics

    vajadzēja “labākas kvalitātes materiālus”, jo sākotnējā versijā ielika sliktas kvalitātes. :D
    Bet tā jau klasika – vispirms izgrūst sūdu, lai pēctam ar lielu pompu var izziņot labāku kvalitāti, pieredzi utt, un noslaukt naudu vēlreiz.

    karlis
    05.12.2022 07:52

    jap, piekrītu. pamainot priekšas lapmas diametra izliekumu par 3.5 mm, tiek panākts lielisks visuālais efekts.
    Un tas, protams, neatstāj pilnīgi nekādu iespaidu uz kopējo izmešu daudzumu, jo ir taisīts ilgspējīgi,energoefektīvi un ar atjaunojamu plastamasu.

    ak jā, tagad būs windows 11, jo vecais nezkāpēc strādāja netakā bija paredzēts.

    Reklāma