Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” veidos miniseriālu par kriptovalūtu biržas FTX sabrukumu

    Jaunākie raksti

    Kriptovalūtu biržas FTX sabrukums guvis lielu ievērību pasaulē un būtiski ietekmējis visu kriptovalūtu nozari, tāpēc bija tikai laika jautājums, kad par šo krahu kāds nolems uzņemt filmu vai seriālu. Šajā ziņā šoreiz visiem citiem pasteidzies priekšā “Amazon”, paziņojot, ka sadarbībā ar brāļu Ruso vadīto producentu grupu AGBO veidos miniseriālu par bankrotējušo kriptovalūtu biržu FTX un tās bēdīgi slaveno bijušo izpilddirektoru Semu Benkmenu-Frīdu.

    Pagaidām seriāla nosaukums vēl nav atklāts, taču paredzēts, ka tam būs astoņas sērijas, kurās tiks detalizēti izklāstīts, kā Benkmens-Frīds līdzdibināja FTX un pāris gadus vēlāk noveda uzņēmumu līdz bankrotam. Pagaidām gan aktieri vēl nav izvēlēti, taču “Amazon” jau ir noskatījis pāris, ar ko AGBO iepriekš strādājis pie “Marvel” filmu uzņemšanas. Paredzēts, ka filmēšana tiks uzsākta nākamā gada pavasarī.

    Reklāma

    Izsakoties par FTX sabrukumu, Ruso uzsvēruši, ka notikušais esot viena no nekaunīgākajām krāpšanām, kas jebkad pieļauta. Tā ietekmējusi daudzas jomas, tostarp politiku, tehnoloģijas, noziedzību, seksu, narkotikas un mūsdienu finanšu nākotni. Savukārt tā visa centrā atrodas ārkārtīgi noslēpumaina figūra ar sarežģītām un potenciāli bīstamām motivācijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    stm
    25.11.2022 11:18

    Ko viņi filmēs? Kā Sems joprojām Bahamās brīvi parvietojas, tusiņus taisa pie situācijas , kad miljardiem naudas pazudušas ? Tūlīt par Credit Suisse arī varēs filmēt :)

    Diginauts
    25.11.2022 11:59

    Ārzonas ir vienkārši oficiāla krāpšanās ar nodokļiem pret valsti no kuras saņem peļņu.

    bobis
    26.11.2022 16:10

    Lai uzreiz videospeli uztaisa par to Hack and Luck.

    Reklāma