Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” pabeidzis darbinieku atlaišanu un tagad raugās pēc jaunām darba rokām

    Jaunākie raksti

    Kopš Īlons Masks kļuvis par “Twitter” īpašnieku, no uzņēmuma atlaistas teju divas trešdaļas no kopumā 7500 darbiniekiem. Šķiet, ka kādam laikam pieliks, tāpēc Masks šajā pirmdienā informēja padotos, ka pabeidzis darbinieku atlaišanas procesu un raugās pēc jaunām darba rokām, kas strādātu inženierijas un pārdošanas komandās. Būtiski, ka šis paziņojums nāca klajā tajā pašā dienā, kad jauns atlaišanas vilnis skāra “Twitter” pārdošanas nodaļu, kas zaudējusi teju visus vadītājus.

    Masks gan detalizētāk nav norādījis, kādiem tieši amatiem meklē darbiniekus, tomēr uzsvēra, ka priekšroka tiks dota tiem, kuri augstā līmenī prot rakstīt kodu. Pagaidām gan “Twitter” mājaslapā nav publicētas aktuālās vakances.

    Reklāma

    Varētu būt, ka nākamo mēnešu laikā Masks aktīvi meklēs jaunus, viņaprāt, čaklākus un spējīgākus darbiniekus, kuri kopējiem spēkiem varēs realizēt miljardiera vīziju par  “Twitter” jauno versiju “Twitter 2.0”. Īlons jau ir norādījis, ka šajā versijā vēlētos redzēt tādas funkcijas kā video čati, balss zvani, pilnībā šifrētas tiešās ziņas. Saistībā ar šiem plāniem Masks pagājušajā nedēļā “Twitter” darbiniekiem izteica ultimātu – vai nu viņi piekrīt strādāt ilgas intensīva darba stundas un veidot “Twitter 2.0” vai arī tiks atlaisti. Tā rezultātā no uzņēmuma aizgājuši vēl apmēram 1000 darbinieku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    23.11.2022 10:58

    Asariņa par katru no twitteraizejošā
    https://www.youtube.com/watch?v=R7MAMdO-7fY

    Krotow
    23.11.2022 15:22
    Reply to  KKTK

    Šis ir labais. Aizgājēju skaita dēļ raudātājs pārvērties laistamajā šļūtenē :D

    digitalk
    23.11.2022 17:44
    Reply to  KKTK

    lieliska parodija :`D

    Krotow
    23.11.2022 15:19

    Pieņems darbā visu Q-Anon bandu :D

    bobis
    24.11.2022 18:55

    Maskam tacu ir roboti, kam vinam darbinieki.

    Reklāma