Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas Pasta āra pakomāti – arī Latgalē: Daugavpilī, Ludzā, Rēzeknē

    Jaunākie raksti

    Paplašinot sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas iespējas Latgalē, jauni Latvijas Pasta āra pakomāti izvietoti arī Latgalē: gan pie Latvijā vadošā ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotāja Circle Kdegvielas uzpildes stacijām, gan citās klientiem ērti sasniedzamās vietās Daugavpilī, Ludzā un Rēzeknē. Latvijas Pasta modernie āra pakomāti ir pieejami klientiem 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā. Kopumā Latvijas Pasts šogad un nākamgad plāno izvietot vēl vismaz 120 mūsdienīgu āra pakomātu, nodrošinot sūtījumu efektīvu nosūtīšanu un saņemšanu klientiem izdevīgā vietā un laikā. Patlaban Latvijas Pasta tīklā ir jau vairāk nekā 100 āra un iekštelpu pakomātu.

    Latvijas Pasts aktīvi turpina pakomātu tīkla paplašināšanu, jaunās paaudzes āra pakomātus izvietojot klientiem stratēģiski izdevīgās vietās arī Latgalē, tostarp Circle K degvielas uzpildes stacijās un citās klientiem ērti sasniedzamās vietās. Šie pakomāti klientiem ir pieejami jebkurā diennakts laikā katru dienu.

    Reklāma

    Pakomāti klientiem jau pieejami pie Circle K DUS Daugavpilī, Ventspils ielā 28, un Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 143b, pie Ditton tirdzniecības nama Daugavpilī, Cietokšņa ielā 60, un Ludzā, Stacijas ielā 30.

    “Esam gandarīti, ka modernos un klientiem ērti izmantojamos jaunos āra pakomātus ātrā tempā esam sākuši izvietot arī Latgalē. Tādējādi mūsu klientiem arī Latgalē spējam nodrošināt vajadzīgo servisu un kvalitāti sūtījumu komfortablai saņemšanai un nosūtīšanai,” uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

    Kopumā klientiem jau pieejams 21 Latvijas Pasta jaunās paaudzes āra pakomāts Daugavpilī, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā, Ludzā, Rēzeknē, Rīgā un Siguldā, kā arī vēl divi jau iepriekš strādājoši āra pakomāti – no tiem viens ir inovatīvais Latvijā vienīgais paku tornis. Kopējā Latvijas Pasta pakomātu tīklā patlaban ir vairāk nekā 100 āra un iekštelpu pakomātu.

    Attīstot dažādus sūtījumu izsniegšanas risinājumus atbilstoši klientu mūsdienu patēriņa paradumiem, Latvijas Pasts augustā uzsāka vērienīgu āra pakomātu izvietošanas plāna īstenošanu, plānojot pakomātu tīkla paplašināšanu ar vismaz 120 jauniem pakomātiem.

    Pirmajā kārtā āra pakomāti izvietoti pie Lidl veikaliem Rīgā, Rēzeknē un Jelgavā, bet turpmākajās kārtās pakomāti izvietoti pie Circle K DUS un citās klientiem ērti sasniedzamās vietās Rīgā un ārpus galvaspilsētas.

    Latvijas Pasts ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kas piedāvā gan iekštelpu  pakomātu pakalpojumus, kas ir ļoti būtiski pakām, kam nepieciešams noteikts temperatūras režīms, nepakļaujot tās apkārtējās vides svārstībām, gan ārtelpās, nodrošinot sūtījumu izņemšanu un nosūtīšanu jebkurā diennakts laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma