Web Analytics
More
    Reklāma

    Interesenti sadarbībā ar “Nike” varēs veidot savas virtuālās apģērbu un apavu kolekcijas

    Jaunākie raksti

    Neskatoties uz to, ka šī gada laikā NFT tirgus vērtība ir strauji nokritusi, sporta, brīvā laika apģērbu un apavu zīmols “Nike” nolēmis plašāk iesaistīties šajā trakumā un piedāvāt kaut ko interesantu arī patērētājam. Uzņēmums izlaidis savu Web 3 platformu “.Swoosh“, kurā lietotāji varēs ne tikai pirkt un pārdot, bet sadarbībā ar “Nike” arī radīt virtuālos apavus un apģērbu.

    “Nike” pagaidām nav sniedzis detalizētāku informāciju, ko šī platforma piedāvās, taču norāda, ka tajā pieejamos virtuālos apģērbus un apavus lietotāji varēs izmantot digitālajās spēlēs un cita veida virtuālajās vidēs. Reģistrēties “.Swoosh” varēs sākot no 18. novembra, taču tās pirmā digitālā kolekcija iznāks tikai nākamā gada janvārī. Līdztekus tam lietotāji tad varēs piedalīties izaicinājumā un iegūt iespēju kopā ar “Nike” radīt virtuālu produktu.

    Reklāma

    Būtiski, ka Web 3 platforma “.Swoosh” nav gluži “Nike” pirmais solis metaversa pasaulē. Pērn uzņēmums iegādājās Web 3 uzņēmumu “RTFKT Studios”, kas nodarbojas ar NFT, avataru un apavu radīšanu metaversam. Tajā laikā šāds pirkums varēja šķist ļoti laba investīcija, taču tagad, kad NFT tirgus piedzīvo kritumu, jādomā, vai bija tā vērts. Pašreiz “Nike” un “RTFKT Studios” kopīgi radītā produkcija pieejama metaversā, taču lēts prieks tas nav. Piemēram, apavi vien maksā 8000 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    16.11.2022 10:15

    Virtuāls apģērbs – tā ir nākotne!

    Biteme
    16.11.2022 19:34

    Kas nebūs pilnīga bez virtuālā drēbnieka, lai gaumīgākie metaknēveļi var apģērbties pieklājīgi, ne tikai masām šūtos izstrādājumos.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    16.11.2022 23:22
    Reply to  Biteme

    Darba tur tiešām būs daudz. Arī dizaineriem, reklāmas speciālistiem, apsargiem, kas pieskatīs, lai ekskluzīvākos apģērbus nenes ārā no metaveikala utt.

    Biteme
    16.11.2022 23:43

    Un to visu tirgos metametaversā. Bet kam nebūs metabitkoinu metaapģērbam, tie varēs nopirkt metaapģērbu metanft.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    17.11.2022 01:16

    Metaapģērbs piešķirs jaunu nozīmi jēdzienam “patch” (ielāps)

    Last edited 1 year ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Reklāma