Web Analytics
More
    Reklāma

    Izsolē nonāk viena no Mihaela Šūmahera Ferrari formulām

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ izsoļu nama “Sotheby’s” rīkotajā izstādē Ženēvā būs pieejama viena no Mihaela Šūmahera Ferrari formulām, kuru leģendārais vācu autosportists izmantoja 2003. gada sezonā, izcīnot savu sesto F1 čempiona titulu. Šī konkrētā formula atnesa piecas uzvaras un tiek prognozēts, ka tās cena varētu sasniegt 9,4 miljonus dolāru.

    Ferrari tā laika formulas izstrādāja nu jau autosporta leģendas Rorijs Bīrns un Ross Brauns, savukārt Mihaels Šūmahers šo konkrēto eksemplāru izmantoja, lai izcīnītu uzvaras posmos Spānijā, Austrijā, Kanādā, Itālijā un ASV.

    Reklāma

    “Šī ir tikai viena no četrām formulām Ferrari vēsturē, kas izcīnījusi vairāk nekā četras uzvaras sacīkstēs. Vēl īpašāku to padara fakts, ka ar to braucis viens no savas paaudzes labākajiem braucējiem Mihaels Šūmahers, tāpēc tas, protams, pievieno papildus vērtību,” saka izsoļu nama pārstāvis Vincents Luzujs.

    Kopā ar Šūmahera formulu šajā izstādē varēs iegūt arī astoņus ļoti retus zilos dimantus, kuru kopējā vērtība pārsniedz 70 miljonus dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    08.11.2022 10:30

    Es teiktu, ka pircēja šie iztērētie miljoni ir ar daudz lielāku vērtību, nekā kaut kādu NFT loriņu pirkšana par miljoniem.

    Reklāma