Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks nosūtījis “Tesla” inženierus analizēt “Twitter” programmatūru

    Jaunākie raksti

    Pildot savus jaunos “Twitter” vadītāja pienākumus, Īlons Masks ir pieaicinājis inženierus no citiem saviem uzņēmumiem, lai tie pārskatītu kodu, kas darbina mikroblogošanas platformu. Labākais ir tas, ka šiem piesaistītajiem speciālistiem ir mazas vai vispār nav nekādu zināšanu par programmēšanas valodu, kas tiek izmantota “Twitter”.

    “Twitter” kods ir rakstīts, izmantojot “Scala” programmēšanas valodu, kamēr, piemēram, “Tesla” izmanto “Python”. Viens no “Tesla” darbiniekiem, kurš gan nav piedalījies “Twitter” koda pārskatā, uzsvēris, ka inženieriem būs grūti precīzi novērtēt esošo kodu, jo viņiem neesot tādu zināšanu par programmēšanas valodu, kādā tas rakstīts.

    Reklāma

    Zināms, ka pašreiz kopā ar “Twitter” inženieriem koda pārskatīšanā iesaistījušies 50 “Tesla” darbinieki, divi no “The Boring Company”, viens “Neuralink” strādājošais. Viņi norādījuši, ka, lai iekļautos Maska noteiktajos termiņos, jāstrādā 12 stundu ilgās maiņās septiņas dienas nedēļā. Turklāt bez jebkādas skaidrības par kompensāciju un darba drošību.

    Divi “Tesla” darbinieki pastāstījuši, ka izjūt spiedienu uzņemties papildu darbu bez papildu samaksas. Savukārt pašreizējie “Twitter” darbinieki uzsvēruši, ka ļoti nopūlas, lai pierādītu savu vērtību un netiktu atlaisti. Šeit jāpiebilst, ka “Bloomberg” dalījies ar pagaidām neapstiprinātu informāciju, ka Īlons Masks plāno atlaist pusi jeb ap 3700 “Twitter” darbinieku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    05.11.2022 20:57

    Jebkura gadijuma masks var slegt tweeter ja no ta vinam nekada labuma nebus, ta jau vienkarsa catosanas vietne, nevis pasaules zelta glabatuve.

    bobis
    05.11.2022 21:00

    Ha ha, izgrudis miljardus par catosanas vietni, vienkarsi bij izmisis.

    Roberts
    06.11.2022 14:51

    kada vel darba drošība ? slaisti

    Roberts
    06.11.2022 14:52

    vispar tos slinkos darbiniekus masks varetu nosutit komandejuma uz kataru tris menesus pabliest kādu debeskrāpi pēc tam uz ceļiem vini nāktu atpakaļ

    Krotow
    07.11.2022 13:13

    Scala… ouuuuu, es viņus neapskaužu :D

    Reklāma