Web Analytics
More
    Reklāma

    Duolingo Math lietotne oficiāli pieejama iPhone un iPad lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Pirms kāda laika ziņojām, ka Duolingo oficiāli izziņojusi to, ka būs pieejama lietotne Duolingo Math, kas palīdzēs ar dažādiem matemātikas uzdevumu treniņiem. Pavisam nesen spēlei bija pieejama Beta versija, bet jau no 26. oktobra tā ir oficiāli pieejama ikvienam iPhone un iPad lietotājam.

    Domāju, ka vairs jau retais nebūs dzirdējis šo nosaukumu – Duolingo, un tā ir zināma kā bezmaksas lietotne, kura palīdz dažādu valodu apgūšana, kāds arī ir izstrādātāju mērķis. Jaunākais piedāvājums būs iespēja mācīties un trenēt savu domāšanu ar dažādiem matemātiskajiem uzdevumiem Duolingo Math lietotnē.

    Reklāma

    Uzdevumi būs sadalīti divos tipos, no kuriem viens būs paredzēts sākumskolas vecuma bērniem, lai nostiprinātu matemātikas zināšanu pamatus, bet otrais veids būs sarežģītāki loģikas uzdevumi pieaugušajiem. Abos tipos būs jāveic saskaitīšana, atņemšana, dalīšana, reizināšana un dažādi ar to saistītie uzdevumi, taču atšķiršies sarežģītība.

    Lietotnes darbība būs ļoti līdzīga klasiskajai Duolingo valodu apmācību lietotnei, kurām ir līdzīgs interfeiss, kā arī redzēsim ierasto putniņa tēlu. Pabeidzot vienu bloku, atklāsies nākamais. Duolingo Math ir bezmaksas lietotne, kura pagaidām gan pieejama tikai iPhone un iPad lietotājiem, kā arī tā ir angļu valodā, bet matemātiskās darbības var uzskatīt par vēl vienu saziņas valodu, kuru visi saprot vienādi.

    Par darbu pie šīs matemātikai paredzētas lietotnes izstrādātāji ziņoja aptuveni pirms gada, un tas darīts ar mērķi, lai cilvēkiem spēles veidā ļautu uzlabot un nostiprināt savas zināšanas. Duolingo veiktajā aptaujā 93% Amerikas pieaugušo ir saskārušies ar iekšēju trauksmi, kad ir jāveic matemātiskas darbības, bet vidusskolēnu vidū šī daļa bija 50%. Tā kā tā ir Amerika, tad līdz galam neuztveru nopietni šādus rezultātus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma