Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech G kopā ar Herman Miller zīmolu izziņo jaunu geimeriem paredzētu krēslu

    Jaunākie raksti

    Logitech G paziņojis, ka atkal sēdies kopā ar zīmolu Herman Miller, lai atkal radītu jaunu datorkrēslu, kas īpaši paredzēts datorspēļu entuziastiem. Iepriekšējais modelis tika izlaists pirms diviem gadiem.

    Šajā reizē netiks izmantots jau esošs Herman Miller krēsla modelis, kas ticis pielāgots, bet gan abi uzņēmumi ir izveidojuši pavisam jaunu datorkrēslu. Jaunā modeļa nosaukums būs Vantum, kas būs pieejams trīs krāsās – baltā, sarkanā vai melnā. Līdzīgi kā iepriekšējā sadarbībā, ir grūti pateikt, kādu lomu tieši spēlē Logitech G, kas varētu būt tīri saistīts ar dizainu.

    Reklāma

    Taču krēsls ir veidots, lai tas būtu ļoti ergonomisks un tajā varētu pavadīt daudz stundu. Vantum būs saņēmis regulējamu galvas balstu, kā arī krūšu daļas atbalstu. Tas palīdzēs tieši augšējā ķermeņa daļas atbalstam – mugurai, kaklam un galvai, kas arī ir divas lielākās izmaiņas, salīdzinot ar iepriekšējās sadarbības modeli. Kā norāda Herman Miller, šis būs pirmais šāda regulējuma datorkrēsls pasaulē.

    Protams, ir piedomāts par uzbūvi, jo Vantum būs veidots no alumīnija un ar stiklu pildīta neilona, bet pārklājums būs no 100% pārstrādāta tekstila. Šai kombinācijai noteikti vajadzētu sniegt ļoti patīkamu atbalstu un komfortu tā lietotājam. Patīkami arī tas, ka šī modeļa cena būs par vairāk nekā 500 dolāriem lētāka, sasniedzot 995 dolāru iepriekšējo 1500 dolāru vietā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma