Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks atkal izsaka piedāvājumu iegādāties “Twitter”

    Jaunākie raksti

    Šajā pavasarī un vasarā gan ikviens Īlona Maska fans, gan nīdējs varēja sekot līdzi viņa juceklīgajiem lēmumiem saistībā ar “Twitter” iegādi. Līdz šim nekāds auglīgais iznākums no tā visa nebija sanācis. Taču nu Masks nosūtījis vēl vienu piedāvājuma vēstuli iegādāties “Twitter” par tādu pašu cenu kā sākotnēji aprīlī – 54,20 USD par akciju.

    Lai spētu visam šim izsekot, jāatgādina, ka šī gada aprīļa sākumā Īlons Masks iegādājās daļu no “Twitter”, savukārt jau pēc dažām dienām izteica vēlmi par 43 miljardiem dolāru iegādāties visu “Twitter”. Pēcāk jūlijā viņš paziņoja, ka “Twitter” melo par platformā esošo botu kontu skaitu un surogātpasta īpatsvaru un centās atcelt darījumu. Lai mēģinātu panākt, ka Masks ievēro noslēgtā līguma nosacījumus, “Twitter” iesūdzēja viņu tiesā, un tiesas procesa datums ir noteikts 17. oktobrī.

    Reklāma

    Līdz ar to šis Maska paziņojums nāk divas nedēļas pirms tiesas procesa. Varbūt viņam no šī visa izdosies izbēgt ar veselu ādu un “Twitter” platformu kabatā. Kas zina. Taču pagaidām neko vairāk par minējumiem izteikt nevar. Vēl, protams, arī pašam “Twitter” jāsniedz atbilde uz šo Maska piedāvājumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    04.10.2022 23:36

    > juceklīgajiem lēmumiem

    un kur tad tie būtu “juceklīgi”, ja twitter melo? vai arī tev ir pierādījumi, ka nemelo?

    Kursors.lv
    05.10.2022 00:41
    Reply to  digitalk

    Masks ir tik, tik, tik ļoti full of shit, kā saka paši amerikāņi.

    digitalk
    05.10.2022 00:46

    un kāds heiteriem būtu sakars ar Keitijas tendenciozo epitetu “juceklīgi” šajā konkrētajā gadījumā? viņa arī ir heiteris un full of shit?

    Kursors.lv
    05.10.2022 07:11
    Reply to  digitalk

    Es tev varu pateikt, kurš no mums trijiem ir full of shit un tā noteikti nav Keitija ;) Un ja runājam par tēmu, tad kādas ir Maska darbības, tā arī tās nosaucam. Twittera kontekstā viņš raustās kā tāds puņķis uz drāts. Mēģināja nokost šo kumosu un tas izrādījies viņam par lielu. Botu problēma Twitterī (vai jebkurā citā soc. tīklā) ir vispārzināms fakts un es neticu, ka par to viņš nezināja iepriekš. Tātad, kāpēc šāds teātris?

    digitalk
    05.10.2022 07:54

    būtu noklausījies viņa interviju Fox Business, tad varbūt arī zinātu. bet jums blogā jau pieņemts izteikt personīgo viedokli, nevis objektīvi skatīties uz lietām. tas arī saprotami, ja uzstādījums ir štancēt n ziņas katru dienu, lai reklāmas plūsma iet.

    Usinss
    05.10.2022 08:41
    Reply to  digitalk

    Nu nu, kāds ir viņa komentārs? Maskam vajadzēja daudz naudas izņemt no akcijām. Uztaisīja Twitter poll, vai pirkt twitteri un pārdot savas akcijas, fani atļāva… Čalis notirgoja akcijas, dabūja nadu, bet nepirka twitteri, naudu atpakaļ teslā neieguldīja. Kur nauda palika? Tagad atkal pirks twitter, kā domā, atkal pārdos tesla akcijas, jo nedaudz pietrūks? Viņam pajāt par mums, par zaļo virzienu utt. Viņam interesē nauda, ja tas tā nebūtu, tad viņš sen jau absteiktu Geitsu fondu labdarībās apjomos. Jo pagaidām Akon (jā reperis) ir izdarījis 100x vairāk ar minimāliem līdzekļiem. Viņš neizmantoja nekādas starpniekorganizācijas, bet pats apmaksāja visus celtniecības rēķinus utt. Parēķiniet, ko var izdarīt sarkanais krusts, ja tā vadītāja alga ir virs 1 milijona gadā… no katra noziedotā EUR, sarkanais Krusts sev patur ap 50 centiem, lai uzturētu sevi…. nozēlojami

    davix
    05.10.2022 09:33
    Reply to  digitalk

    Fox Business būs tas objektivitātes paraugs? :D ieteiktu paskatīties plašāk, kas šis par kanālu un ar ko ir saistīts

    Skābene
    05.10.2022 11:06
    Reply to  davix

    Tieši to pašu nodomāju- Trampistu un redneku rupors! :)

    Kursors.lv
    05.10.2022 11:49
    Reply to  digitalk

    Fox News? Tu smejies? :D

    digitalk
    05.10.2022 08:34

    nav. ir tikai spekulatīvas idejas, tāpēc labāk pagaidīt un paskatīties uz notikumu attīstību. tiesa, šis darījums IT pasaulē man ir tik mazinteresants, ka speciāli nesekošu. lai tas paliek iedzeltenai presei.

    Kkā tā
    05.10.2022 09:19

    Sadusmojās, ka tik daudz cilvēku sabalsoja ne tā, kā viņš gribēja un beigās vēl Pola vai kam tur komentārs bija krietni populārāks par Ebolona postu. Aizskāra nabadziņa ego.
    Bet visi tie tehniskie tādi, te jau ar ne to uzraksti vai kas un kādreiz bloķēja ip utt..

    Ivis
    05.10.2022 10:06
    Reply to  digitalk

    Don’t mess with Elon funboys

    Skābene
    05.10.2022 11:11

    Prasītos nedaudz vairāk info par Twitter tiesvedību pret Masku. Vismaz Jūlijā bija ziņas, ka Twitter sūdzēs tiesā Masku, jo Masks izteica oferti, Twitter to pieņēma, bet Maksks noleca no darījuma. Pilnīgi iespējams, ka Maksa juristi neredz perspektīvu tiesāties un ir ieteikuši turēt vārdu un pildīt norunu, jo tā būs lētāk.

    Čiekurs
    05.10.2022 11:15

    Lasot viņa pēdējo dienu twītus Ukrainas sakarā, vēlreiz pārliecinājos, ka viņš naudas dēļ stāvēs kā surikats uz pirkstgaliem. Nav viņš ne dumjš, ne kā citādi atpalicis, lai nesaprastu, ka ar savu ietekmi varētu kādreiz arī savaldīties un paklusēt. Spekulants mahinators. Šoreiz pamatīgi iekakāja Ukrainas dārziņā un izdarīja lielu pakalpojumu krievu propagandas mašīnai.

    Last edited 1 year ago by Čiekurs
    Skābene
    05.10.2022 12:58
    Reply to  Čiekurs

    Neklausies šī vīra vārdos, skaties viņa darbos!

    Kkā tā
    05.10.2022 13:13
    Reply to  Skābene

    Domā par tiem darbiem, par kuriem tantiņas pieturā runā, ka ASV valdība slepus maksājusi ebolonam par starlinkiem Ukrainai?

    bobis
    08.10.2022 21:33

    Nav ipasi gudrs.

    Reklāma