Web Analytics
More
    Reklāma

    “Garmin” nāk klajā ar savu pirmo viedo asinsspiediena mērītāju

    Jaunākie raksti

    Bez viedajiem pulksteņiem elektronikas ražotājs “Garmin” piedāvā arī dažādas ierīces, kas ļauj būt labākā lietas kursā par veselību un vispārējo labsajūtu. Viena no tādām, kas man iepatikusies, ir “Garmin Index S2” viedie svari, ko esmu arī plašāk apskatījusi. Taču svaigākais produkts, ar ko “Garmin” nupat nācis klajā, ir gudrais asinsspiediena mērītājs “Index BPM”.

    Ierīce ļauj lietotājam izmērīt asinsspiedienu un sinhronizēt šos datus ar “Garmin Connect” mobilo lietotni. Tā savukārt šo informāciju kopīgo ar citām lietotāja īpašumā esošām “Garmin” ierīcēm, kā viedpulkstenis, viedie svari, velosipēda dators utml. Ja izmanto “Index BPM” kā daļu no “Garmin” ekosistēmas, tad “Garmin Connect” lietotnē vienuviet redzēsi pilnu pārskatu par savu veselību.

    Reklāma

    Tāpat lietotāji var iestatīt atgādinājumu par asinsspiediena mērīšanu. Mērījumus iespējams  skatīt nedēļas, mēneša un gada griezumā un eksportēt kā PDF failu, ja nepieciešams šo informāciju sniegt veselības aprūpes sniedzējam. Līdzīgi kā “Garmin” viedie svari arī “Index BPM” piedāvā iestatīt līdz 16 lietotāju kontiem, kas tādā veidā ļaus visai ģimenei un arī vēl draugiem būt lietas kursā par savu asinsspiedienu.

    Ierīce darbojas ar četru AAA bateriju palīdzību, kas nodrošina līdz deviņiem mēnešiem ilgu darbības laiku. “Garmin Index BPM” viedais asinsspiediena mērītājs ASV nopērkams par nepilniem 150 USD. Sagaidāms, ka tas drīzumā būs pieejams arī citviet, ieskaitot Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.09.2022 11:12

    Redzams ka kādreizējie MB un skriešanas “varoņi” sāk novecot :D

    Biteme
    26.09.2022 11:25
    Reply to  Krotow

    Vienkārši seko tendencei apmierināt “mērītāju” pieprasījumu pēc iespējas savākt mērījumus pēc iespējas biežāk un vieglāk. Tagad populāra ir tendence vākt mērījumus un censties tos uzlabot, nevis sekot veselības stāvoklim (kas nav tas pats). Nu tāds privātais zabbix – līknēm ir jābūt smukām, bet kas notiek ar veselību, ir jau kas cits.

    Reklāma