Web Analytics
More
    Reklāma

    Ap jauno iPhone 14 Pro ekrāna izgriezumu izveidota pingponga stila spēle

    Jaunākie raksti

    Patiesībā šis pat nepārsteidz, jo ap Apple produktiem cilvēki vienmēr izdomā interesantas lietas, kā pasmieties par to vai izveidot kaut ko noderīgu. Šajā reizē kāds izstrādātājs diezgan nopietni vērā ņēmis jauno ekrāna izgriezumu, ap to izveidojot pingponga stila spēli, kurā jāatsit bumbiņa.

    Spēles “Hit the Island” darbība ir pavisam vienkārša, jo spēlētājam ir jāvirza pamats telefona apakšā, pret kuru atsitīsies bumbiņa, un pēc tam tai ir jāatsitas arī pret jauno ekrāna izgriezumu, ko Apple dēvē par Dynamic Island. Šādā veidā jānodrošina nepārtraukta atsišanās abās ekrāna pusēs. Par katru atsitienu pret izgriezumu spēlētājs saņems punktu.

    Savācot arvien vairāk punktu, bumbiņas ātrums sāks palielināties, kā arī ar laiku parādīsies vairākas bumbiņas, ar kurām nepieciešams darboties. Mobilā spēle ir pieejama bez maksas, un tieši paredzēta iPhone 14 un iPhone 14 Pro Max modeļiem. Tomēr arī iepriekšējie iPhone modeļi to var izmantot, tādā gadījumā bumbiņa būs jāatsit pret ekrāna augšējo izgriezumu, kāds joprojām ir iPhone 14 modelim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Normunds
    21.09.2022 12:21

    Pilnīgs stulbums…

    Tītars
    21.09.2022 13:14

    Nē, tas ir pilnīgs stulbums, jo nesakrīt ar Normunda ikdienas normām un pieņemtajiem principiem.

    Cauraudzis
    21.09.2022 17:22

    Pēdējais iemesls iegādāties iPonu.

    Reklāma