Web Analytics
More
    Reklāma

    Ulefone Power Armor 16 Pro būs skaļākais viedtālrunis tirgū

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu zīmols Ulefone gatavojas pārspēt kādu rekordu, izlaižot, iespējams, visskaļāko pieejamo viedtālruni ar 122 dB skaļu skaļruni telefona aizmugurē.

    Jaunais modelis būs Ulefone Power Armor 16 Pro, kad tas tiks izziņots oficiāli, un tas kļūs par skaļāko viedtālruni, kā arī telefons pārstāv izturīgo viedtālruņu kategoriju, pateicoties savai uzbūvei. Lielākā vizuālā iezīme būs lielais skaļrunis viedtālruņa aizmugurē, un kā norāda oficiāli pieejamā informācija, tad tas spēs atskaņot skaņu, izmantojot 3,5 vatu jaudu un sasniegt 122 decibelu skaļumu.

    Reklāma

    Tāpat reklāmas materiālos atzīmēts, ka Power Armor 16 Pro būšot skaļāks par JBL Charge 5 skaļruni, kas ir paredzēts tikai mūzikas atskaņošanai. Visādi citādi Ulefone ir budžeta klases ierīce. Viedtālruņa ekrāna izmērs būs 5,93 collas, bet darbību nodrošinās MediaTek Helio P22 procesors. Telefons būs aprīkots ar īpaši pielāgotu Android 12 versiju, bet viens no lielākajiem ieguvumiem būs iespaidīgā 9600 mAh baterija. Protams, tas būs izturīgs telefons, saņemot IP68, IP69 un MIL-STD-810G izturības sertifikātus.

    Pagaidām gan nav zināma precīza Ulefone viedtālruņa cena, tomēr tā varētu būt robežās no 110 līdz 200 dolāriem. Pagaidām nāksies gaidīt oficiālu telefona izlaišanu, lai noskaidrotu cenu un tas tiešām kļūtu par skaļāko viedtālruni, kā to apgalvo Ulefone.

    Avots: Ulefone
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    20.09.2022 11:25

    Telefons būs aprīkots ar īpaši pielāgotu Android 12 versiju

    Pirmais lielais sarkaais karogs. Ja lētajam telefonam ir īpaši pielāgota Android versija, tad principā uz nākamajiem apdeitiem vari necerēt.

    Krotow
    20.09.2022 12:23

    Būs kā 2000-jos bija Sony Walkman modeļa telefoni. Tiem laikiem telefonam skanēja labi un kā pleijeri un diktofonu tos varēja izmantot ar nevaldāmu jaudu. Ar aparakstīto aparātu vēlāk parādīsies risks ka sistēmai drošības labojumus uzlikt nebūs no kurienes. Un bez interneta pieslēguma no viedtālruņiem ikdienā nav lielas jēgas.

    Biteme
    20.09.2022 13:56
    Reply to  Krotow

    Viedrierīces jau pēc definīcijas ir īslaicīgi izmantojamas. Jautājums tikai par izmantošanas perioda ilgumu, problēmu daudzumu, to ietekmi un [ne]risināšanas ātrumu. Industrija piedāvāja, patērētāji akceptēja. No otras puses – savu cenu tās atpelna, paliek jautājums par jēdzīgu pārstrādi.

    Oskars
    20.09.2022 20:25

    Cik no letajiem ulephone utml., esi redzejis ka sanem kaut vienu atjauninajumu? Es neesu no neviena, kam ir bijis lietosana ulephone, umidigi, dogee utt. dzirdejis, gan redzejis kadu atjauninajumu.

    Reklāma