Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung flagmaņi varētu saņemt MediaTek procesorus

    Jaunākie raksti

    Samsung vēl arvien pieturas pie Exynos procesoriem Eiropā, bet arvien biežāk redzami arī Qualcomm Snapdragon procesori, kas bija pieejami kopā ar lokanajiem viedtālruņiem pagājušā gada rudenī un arī Galaxy S21 FE ir ar Snapdragon procesoru.

    Pagaidām par baumām uzskatāma informācija norāda, ka Samsung izskatot iespēju pat savos flagmaņos izmantot MediaTek procesorus. Tiek runāts, ka Galaxy S23 sērija vismaz daļēji varētu izmantot MediaTek. MediaTek varētu nonākt lētākajā Galaxy S23 sērijas modelī un, visticamāk, MediaTek būs pieejami tikai Āzijas tirgos, bet pagaidām par to ir pāragri spriest.

    Reklāma

    Vienlaikus tiek spriests, ka Galaxy S22 Fan Edition (FE) arī varētu tikt pie MediaTek procesora, bet tas jau ar MediaTek būtu pieejams visā pasaulē.

    Citi ražotāji visai veiksmīgi izmanto MediaTek savos vidējās klases viedtālruņos. Xiaomi to visai labi realizējis Xiaomi 11T modelī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    13.04.2022 16:56

    Interesanti, ka Mediatek noprezenteja Dimensity 9000, ka loti specigu, bet reali neesu sobrid redzejis nevienu ierici ar so procesoru. Man vairak liekas tuksa kakasana.

    Reklāma