Web Analytics
More
    Reklāma

    Walmart ļauj virtuāli uzmērīt drēbes uz sava auguma

    Jaunākie raksti

    Veikalu tīkls Walmart sācis piedāvāt jaunu un visai noderīgu funkcionalitā Be Your Own Model, kas ļaus izmantot savu auguma bildi, lai uz tā varētu virtuāli uzmērīt drēbes.

    Šis ir nākamais līmenis, kurā pacelt drēbju pirkšanu internetā, jo beidzot ir iespēja tās piemērīt virtuāli, kas varētu palīdzēt ar mūžīgo jautājumu – vai attiecīgais izmērs derēs pircējam. Šo risinājumu Walmart palīdzējis radīt uzņēmums Zeekit, kuru tas iegādājās pagājušajā gadā. Tehnoloģija būs spējīga klienta fotoattēlam uzmērīt dažāda izmēra un piegriezuma apģērbus, līdz ar to varēs redzēt, kā tas izskatās uz augumu.

    Reklāma

    Viena lieta ir tehnoloģiskais risinājums, bet otra ir reālais drēbju piedāvājums, kuru ir iespējams šādi uzmērīt. Kā norāda pieejamā informācija, tad Walmart piedāvās digitāli uzmērīt vairāk nekā 270 000 apģērbu gabalu no dažādiem zīmoliem. Zeekit tehnoloģijas pamatā nepieciešams nofotografēt savu pilna izmēra augumu ar uzvilktiem apaviem un pieguļošu apģērbu, lai tas spētu precīzi noteikt ķermeņa aprises.

    Uzreiz rodas jautājums par datu drošību, jo Walmart būs pieeja daudzu lietotāju puskailām bildēm, taču uzņēmums to vēl nav komentējis. Jāpiezīmē, ka Be Your Own Model opcija nepiedāvās vīriešu drēbes. Uzņēmums jau martā bija radījis alternatīvu, kurā iespējams izmantot iepriekš definētus sieviešu auguma modeļus, lai tādējādi uzmērītu drēbes. Šī funkcionalitāte būs pieejama arī turpmāk tiem, kuri nevēlas izmantot sava auguma bildi.

    Avots: Walmart
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.09.2022 14:22

    Var būt viens no jēdzīgiem AI objektu atpazīšanas modeļu izmantošanas veidiem. Nobildējies uz palaga un pēc auguma kontūras piemeklē lupatas. Jautājumi par pieejamo sortimentu un datu drošību tiešām paliek aktuāli. Par pirmo – vairumā nopērkamās drēbes šobrīd pārsvarā šuj tikai orientējoties uz izkāmējušiem jauniešiem. Un otrs – pats par sevi saprotams :)

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Reklāma