Web Analytics
More
    Reklāma

    Walmart elektrificē autoparku un pasūta 4500 Canoo piegādes furgonus

    Jaunākie raksti

    Ziemeļamerikas veikalu ķēde Walmart panākusi vienošanos ar Canoo par 4500 elektrisko furgonu iegādi. Tirdzniecības milzis tādējādi elektrificē savu autoparku. Darījumā iekļauts punkts, kas Walmart ļauj iegādāties līdz pat 10 tūkstošiem šo furgonu.

    Sekojot paziņojumam par vienošanos ar Walmart, Canoo akciju vērtība biržā dubultojās, taču pēc tam vērtība pamazām atkal kritusies, tiesa, tā joprojām ir ievērojami augstāka nekā pirms nedēļas. Darījums raisījis interesi arī investoros.

    Līgumā iekļauts punkts, kas Canoo aizliedz šos furgonus piegādāt Amazon. Arī Amazon intensīvi cenšas elektrificēt savu autoparku piegāžu veikšanai pilsētās. Tiesa, Amazon jau veicis pasūtījumu no Rivian un gaida 10 tūkstošus elektrisko piegādes furgonu. Darījums paredz, ka Walmart iegādāsies Canoo izstrādāto “Lifestyle Delivery Vehicle”. Plānots, ka šis transportlīdzeklis ražošanā varētu nonākt jau šā gada pēdējā ceturksnī.

    Ražotājs uzsver, ka šis transportlīdzeklis izstrādāts un ražots ASV, izmantojot paša Canoo izstrādāto platformu. Pagaidām nav zināms, cik ilgā laikā pasūtījumu plānots izpildīt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma