Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēc 36 gadu ilga darba uzņēmumu atstās galvenais PlayStation arhitekts

    Jaunākie raksti

    Uzņēmumu Sony pēc vairāku desmitgažu ilga darba un devuma atstās viens no galvenajiem spēļu konsoļu PlayStation izstrādātājiem Masayasu Ito.

    Savu karjeru Sony viņš sāka jau 1986 gadā, kad darbojās ar automašīnu audio sistēmu izstrādi, bet pēcāk, 2000. gadā, pievienojās tieši spēļu konsoļu divīzijai. Šo gadu laikā viņš ir bijis atbildīgs par PlayStation 4 Pro, PlayStation Portable (PSP) un arī jaunākās PlayStation 5 konsoles izstrādi. Šo gadu laikā viņš arī kļuva par viceprezidentu Sony Interacitve Entertainment (SIE) uzņēmumā, kas ir atbildīgs par spēļu konsoļu jomu.

    Reklāma

    Sony gan nedalās ar plašāku informāciju, kāpēc Masayasu atstās kompāniju, tomēr zināms, ka vēl kādu laiku 60 gadus vecais vadītājs darbosies kā konsultants SIE, un Sony uzņēmumu grupā strādās ar mobilitāti saistītos projektos. Viens no pēdējiem publiskajiem Masayasu iznācieniem ir viņa darbība Sony veidotajā video par PlayStation 5 izjaukšanu un iekšējo uzbūvi, kurās viņš stāsta par katras detaļas nozīmi.

    Papildu tam viņš savulaik 2015. gadā izziņoja Morpheus projektu, kas bija zināms kā PlayStation virtuālās realitātes iespēja. Tas tikai parāda to, cik svarīgu lomu šo desmitgažu laikā Masayasu ir pildījis Sony PlayStation attīstībā, un tas noteikti būs veselas ēras noslēgums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bats
    08.09.2022 14:15

    Viņam vajadzētu būt ap 60, taču bildē izskatās krietni jaunāks. Šis arī ir iemesls – nemirstīgie nevar vienā vietā ilgi aizsēdēties, jo agri vai vēlu cilvēki tiem apkārt sāk nojaust.

    KKTK
    08.09.2022 15:49

    Bet jūs paskatieties kādi lielie skrūvgrieži. Jūtams īsts takumi līmenis.

    Reklāma