Web Analytics
More
    Reklāma

    “Adidas” jaunās austiņas varēs uzlādēt ar saules gaismu

    Jaunākie raksti

    Sporta apģērbu zīmols “Adidas” ir labi pazīstams tehnoloģiju pasaulē, jo jau iepriekš padižojies gan ar bezvadu austiņām, gan inovatīviem skriešanas apaviem, kas tapuši sadarbībā ar dažādiem pazīstamiem zīmoliem. Jaunākais “Adidas” veikums tapis sadarbībā ar “Zound Industries”, kā rezultātā radītas uz ausīm uzliekamās austiņas “RPT-02 SOL“, kuras var uzlādēt kā ar dabisko, tā mākslīgo gaismu.

    “Adidas” jau iepriekš izlaidis RPT-01, kas sniedz 40 stundu atskaņošanas iespējas. Savukārt jaunās paaudzes “RPT-02 SOL” austiņām ir gandrīz identisks dizains, taču uz pusi palielināta darbība ar vienu uzlādi, sasniedzot 80 stundu atskaņošanas ilgumu. Taču, iespējams, pati labākā lieta ir tā, ka austiņas var uzlādēt teju jebkurā diennakts laikā.

    Reklāma

    “RPT-02 SOL” ir iestrādāts ļoti elastīgs gaismas šūnu materiāls “Powerfoyle”, ko radījis Zviedrijas saules tehnoloģiju uzņēmums “Exeger”. Atšķirībā no vecākām saules baterijām, kurām nepieciešams spēcīgs un pastāvīgs dabiskās gaismas avots, “Powerfoyle” strādās dažādā gaismas intensitātē, nodrošinot labākas uzlādes iespējas.

    “RPT-02” arī iebūvēts indikators, kas palīdzēs atrast vislabāko apgaismojumu uzlādei. Taču, ja gaismas būs par maz, ierīci varēs uzlādēt arī ar “sentēvu” metodēm, pieslēdzot pie elektrības. “RPT-02 SOL” cena būs ap 229 USD un tās varēs iegādāties sākot no 23. augusta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma