Web Analytics
More
    Reklāma

    “Adidas” izlaiž trīs jaunas bezvadu austiņas, kas būšot ideāli piemērotas sportistiem

    Jaunākie raksti

    Sporta zīmols “Adidas” paplašinājis savu austiņu klāstu, nākot klajā ar trim jauniem bezvadu austiņu modeļiem: “Z.N.E. 01 ANC”, “Z.N.E. 01”, “FWD-02 Sport”. Uzņēmums uzsver, ka visi šie modeļi paredzēti fitnesa faniem un ikvienam, kuram patīk nodarboties ar sportiskām aktivitātēm – par to liecina arī šo austiņu dizains. Tās veidotas tā, lai treniņu laikā, veicot enerģiskas kustības, tās neizkristu ārā un saglabātu nemainīgi labu skanējumu arī intensīvākos brīžos. Tās aprīkotas ar kompānijas “Zound” iztrādāto audio tehnoloģiju.

    Kā pats “Adidas” norāda, labākās no šīm trim esot “Z.N.E. 01 ANC” modeļa austiņas, kas līdzinās “Apple Airpods Pro”, taču cenas ziņā būšot lētākas. Tās ir aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu. Savukārt IPX5 ūdensizturības funkcija gādās par to, lai sviedri nebūtu nekāds šķērslis kvalitatīvam skanējumam. Jāteic, ka baterijas darbības laiks gan ir visai pieticīgs – līdz 4,5 stundām. To cena ir ap 190 eiro.

    Reklāma

    Otrs modelis – “Adidas Z.N.E. 01” – arī piedāvā aktīvo trokšņu slāpēšanu. Dizaina ziņā tās vairāk līdzinās parastajām bezvadu austiņām, taču tām ir silīcija uzlikas, kas ļauj labāk iegult ausīs un tur arī turēties. Baterijas darbības laiks ir nedaudz ilgāks nekā pirmajam modelim – līdz 5 stundām. Maksā ap 100 eiro.

    Pēdējais no jaunajiem modeļiem – “FWD-02 Sport” – izstrādāts, domājot par sportu brīvā dabā. Tām nav kājiņas, un korpusā iestrādātie sensori atvieglo to vadību ar cimdiem. Arī šis modelis saņēmis IPX5 ūdensizturības funkciju, kas aizsargās gan pret sviedriem, gan lietus. No trim modeļiem šīm ir ilgākais darbības laiks – līdz 6 stundām. To cena ap 170 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma