Web Analytics
More
    Reklāma

    Klerb ir kā Tinder tiem, kuri ļoti mīl lasīt grāmatas

    Jaunākie raksti

    Lietotne Klerb varētu būt lieliska ļoti lieliem grāmatu mīļiem, lai tuvējā apkārtnē atrastu cilvēkus, ar kuriem dalīties savā grāmatu gaumē un stāstos, ko varētu dēvēt par sava veida Tinder servisu.

    Šī lietotne gan pagaidām ir izstrādes stadijā, un tās radītājs ņujorkietis Eibs Vinters (Abe Winter) norāda uz to, ka šis serviss nebūs paredzēts, lai iepazītos romantiskām attiecībām ar otru cilvēku, bet lai varētu dalīties savā grāmatu gaumē. Tas būtu lieliski piemērots introvertiem cilvēkiem, kuri vienkārši grib atrast domubiedrus savai aizraušanai, kas ir grāmatu lasīšanu.

    Reklāma

    Viens no Klerb plusiem ir tas, ka tā būs balstīta ir cilvēka atrašanās vietu, līdzīgi kā iepazīšanās lietotnes piedāvā tuvumā dzīvojošos potenciālos kandidātus. Šobrīd ir pieejams Goodreads serviss, tomēr tas nav balstīts uz cilvēka lokāciju, ko sola risināt Klerb. Pagaidām izstrādātājs Vinters vēlas sagaidīt pietiekami lielu interesentu skaitu dažādos reģionos, lai lietotni palaistu testa režīmā un varētu pārbaudīt algoritmu darbību.

    Lietotne pat nav paredzēta, lai iepazītos kaut kam ilgtermiņā, bet tiešām meklētu domubiedros, un šajā reizē “grāmatu tārpus”. Kā norāda veiktie pētījumi, tad 10% no tiem cilvēkiem, kuri sasnieguši 30 gadu slieksni un izmanto iepazīšanās lietotnes, ir ieinteresēti grāmatu lasīšanā. Tas nozīmē, ka tirgus potenciāls šādam servisam ir pietiekami liels. Tomēr tā kā Vinters šo vairāk veido, kā viena cilvēka projektu, izstrāde un visa darbība varētu aizņemt ilgu laiku, vai arī tā vispār varētu neparādīties tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    15.08.2022 09:41

    Atradu – dēļ lokācijas fīčas šis Klerb drīzāk ir līdzīgs happn applikācijai nevis tinderim.

    Reklāma