Web Analytics
More
    Reklāma

    Tinder lietotāji ASV tagad var oficiāli pārbaudīt otras puses sodāmību

    Jaunākie raksti

    Tieši pirms gada rakstīju, ka iepazīšanās serviss Tinder iegādājās bezpeļņas organizāciju Garbo, kas piedāvā pārbaudīt cilvēku sodāmības vēsturi. Tagad ir notikusi oficiāla integrācija Tinder lietotnē, kas ļaus pārbaudīt potenciālā randiņa dalībnieka kriminālo pagātni.

    Ikvienam Tinder lietotājam ASV pēc veiksmīgas saderības (angliski match) būs iespējams uzreiz no lietotnes pārbaudīt otras personas sodāmību. Garbo līdz šim pietika vien ar cilvēka vārdu un telefona numuru, un šī informācija tiek pieprasīta Tinder lietotājiem. Taču ja uzreiz neizdosies atrast meklēto personu, tad var nākties ievadīt vēl kādu papildu parametru. Garbo šajā gadījumā pārbaudīs otra cilvēku kriminālo vēsturi, kas saistīta ar vardarbību un seksuāliem uzbrukumiem, kā arī publiskiem arestiem. Tomēr netiks pārbaudītas un attēlots tādas lietas, kā sodi par braukšanas pārkāpumiem vai narkotiku glabāšanu.

    Reklāma

    Katram lietotājam būs pieejamas divas bezmaksas pārbaudes, bet pēc tam katra maksās 2,50 USD. Šobrīd Garbo var lietot arī kā atsevišķu mājaslapu, un tagad vienkārši būs ērtāka integrācija ar Tinder. Izskatās, ka šis gan nebūs nākotnes paplašinājums visiem lietotājiem pasaulē, jo Garbo uzkrāj informāciju tikai par ASV iedzīvotājiem, tomēr tai ir vairāk nekā miljards ierakstu. Kopumā šī iespēja ir ļoti noderīga, īpaši, noskatoties filmu “Tindler Swindler”. Papildu tam Garbo arī sniegs informāciju, kur meklēt palīdzību mentālajam atbalstam.

    Reklāma
    Reklāma