Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” tuvāko gadu laikā varētu ievērojami paplašināt savu viedās mājas ierīču klāstu

    Jaunākie raksti

    “Apple” nepārtraukti turpina uzlabot lietotāja pieredzi, līdz šim vairāk fokusējoties uz ikdienā plaši lietotiem gadžetiem. Tomēr pazīstamais “Apple” analītiķis Marks Gurmans (Mark Gurman) prognozē, ka tuvāko divu gadu laikā uzņēmums varētu ievērojami paplašināt tieši viedās mājas ierīču klāstu.

    Gurmans informē, ka pašreiz uzņēmums strādā pie “vismaz četrām jaunām viedās mājas ierīcēm”. To vidū ir jauns “HomePod” modelis, kas tiks piedāvāts papildus atjaunotajam “HomePod mini“.  Tas, iespējams, izskatīsies un izklausīsies kā oriģinālais 2018. gada modelis. Šeit jāpiezīmē, ka “Apple” pārtrauca “HomePod” ražošanu 2021. gadā.

    Reklāma


    Abas pārējās ierīces būs pilnīgs jaunums. Pēc Gurmana teiktā, viens no tiem ir virtuves piederums, kas ir kombinācija no “iPad” ar skaļruņa. Savukārt otrs apvieno “Apple TV”, kameras un “HomePod” funkcionalitāti dzīvojamās istabas ierīcē. Analītiķis prognozē, ka “Apple” vienu no šiem produktiem varētu izlaist līdz nākamā gada beigām vai 2024. gada sākumā. Taču arī uz šīm prognozēm pārāk paļauties nevajadzētu, ņemot vērā, cik mainīga ir pasaule un uzņēmumu attīstības perspektīva.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma