Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple, iespējams, strādā pie atjaunināta HomePod digitālā balss asistenta

    Jaunākie raksti

    Šajās dienās parādījusies informācija par to, ka Apple atkal varētu atgriezt oriģinālo HomePod digitālo balss asistentu, uzlabojot tā jaudu un papildinot to ar plašāk izmantojamu displeju.

    Pirmais HomePod tika izlaists 2018. gadā, lai konkurētu ar Google un Amazon viedajiem balss asistentiem, tomēr tam bija visai īss dzīves cikls, jo 2021. gadā tā ražošana tika pārtraukta, vietā piedāvājot HomePod mini versiju. Tomēr sagaidāms, ka šī gada rudens un 2023. gada sākums nesīs prāvu jauno Apple produktu klāstu. Viens no tiem varētu būt uzlabots HomePod skaļrunis. Tas saglabās priekšgājēja dizainu, bet varētu saņemt jaunu S8 procesoru, kā arī augšpusē iebūvētu displeju. Šīs sērijas procesorus izmanto Apple Watch darbināšanā.

    Nākamās paaudzes HomePod varētu atbalstīt vairāku pieskārienu kontroli, kas nav iespējams šobrīd. Salīdzinājumam esošo HomePod mini versiju darbina S5 mikroshēma. Jautājums paliek par cenu, jo oriģinālais HomePod maksāja 349 dolārus, kas bija nekonkurētspējīga cena pret tā veiktspēju. Iespējams, ka specifikācijas uzlabojumi to spētu atkal atgriezt apritē.

    Tāpat rudenī un tuvākā gada laikā gaidāmi četri jauni Mac datori, kas varētu saņemt jaunus M2 procesorus, kā arī otrās paaudzes AirPods Pro bezvadu austiņas un, protams, iPhone 14.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    HomePod
    29.06.2022 16:20

    Beidzot.

    Reklāma