Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung norāda, ka cilvēki dod priekšroku Flip salokāmajiem viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Jau pēc trim nedēļām ieraudzīsim nākamos Samsung Galaxy Fold un Flip salokāmo viedtālruņu modeļus, un tas vēlreiz apliecina, ka zīmols principā ir izveidojis un dominē šajā tirgus segmentā. Tāpat Samsung pārstāvis norāda, ka cilvēki labprātāk izvēlas Flip tipa telefonus.

    Tātad lietotāji sev par piemērotāko uzskata salokāmā telefona dizainu, kas uz pusēm salokās pa šaurāko asi, līdzīgi kā gliemežvāks, kas ir Flip telefonu sērija. Tie varētu būt aptuveni 70% no pircējiem. Samsung mobilās pieredzes biznesa vadītājs publiskojis gan šos novērojumus, gan datus par to, ko izvēlas gala lietotājs. Tāpat ir redzams, ka šobrīd salokāmie viedtālruņi ir nākotne, un cilvēki tos labprāt izvēlas.

    Reklāma

    Pagājušajā gadā uzņēmums pārdeva 10 miljonus šādu viedtālruņu, kas ir 300% pieaugums, salīdzinot ar 2020. gadu. Tiek prognozēts, ka šī izaugsme turpināsies. Pagājušajā gadā no šiem pārdotajiem telefoniem, tieši Flip modeļus iegādājās 70%. Man gan gribētos piemest nelielu devu kritikas, ka šie modeļi vienkārši ir arī lētākie, kas noteikti veicina vismaz daļu lietotāju izvēli par labu šim modelim.

    Attiecīgi lielie Fold modeļi tiek prezentēti, kā ieguvums produktivitātei, jo tam ir lielāks atvērtais ekrāns, bet Flip būs ērtāk lietojams ikdienā, jo aizņems mazāk vietas. Tagad atlicis gaidīt, ko nesīs nākamie Flip un Fold modeļi, kā arī visa nozare kopumā. Iespējams, ka šoreiz tiks mainīti iekārtu nosaukumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agnis
    22.07.2022 16:23

    Kā mazu ierīču piekritējs arī biju pārliecināts, ka man Flip labāk patiks. Tomēr paspaidot abus veikalā, sapratu, ka Flip ir šausmīgi tizls. Salocītā veidā viņš ir neērts un liels kvadrāts, kuru ne tu satvert rokā vari, nedz arī lietot, bet atlocīts viņš ir vienkārši kārtējā lāpsta. Un eņģe arī nav patīkama.
    Fold savukārt salocīts ir pilnībā lietojams (ārējais displejs ir pietiekami liels), turklāt tam ir ļoti ērta TV pults forma, vēl izteiktāka kā Xperia tālruņiem. Tiešām ērta vienas rokas ierīce. Savukārt, kad nu esi nobriedis ierīci nopietni lietot apsēdies krēslā, tad atlokot iegūsti kompaktu un ērtu planšeti.

    Last edited 1 year ago by Agnis
    Reklāma