Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube beidzot sāk piedāvāt Picture-in-Picture režīmu plašākam iPhone lietotāju lokam

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā YouTube paziņoja, ka iPhone un iPad lietotājiem būs pieejams Picture-in-Picture režīms, kas ļauj uzlikt video atskaņošanu fonā uz mazāka ekrāna un turpināt lietot telefonu. Tomēr līdz šim funkcionalitāte bija pieejama YouTube Premium abonentiem, bet tagad tā būs pieejama arī lietotnes bezmaksas lietotājiem.

    Tomēr uzreiz jau seko pirmie ierobežojumi, jo šis režīms darbosies tikai ar tiem video, kas nav mūzikas videoklipi, un tiks turpināta arī reklāmu atskaņošana. Papildu tam Picture-in-Picture režīms bezmaksas formā pagaidām esot pieejams tikai ASV lietotājiem. Tikmēr YouTube Premium lietotāji šo iespēju saņems visa veida video saturam un visā pasaulē. Lietošana gan būs pietiekami ērta, jo pēc režīma ieslēgšanas uzstādījumos, varēs vien pavilkt ar īkšķi no ekrāna lejas uz augšu, lai atgrieztos sākuma ekrāna, un video pats pārslēgsies uz maza izmēra atskaņotāju.

    Lai izmantotu Picture-in-Picture režīmu, iPhone un iPad ierīcēm būs jābūt aprīkotām ar jaunāko oficiālo iOS 15 un iPadOS 15 operētājsistēmu. Kamēr citi atskaņotāji jau sen piedāvā šo iespēju, tikmēr YouTube atskaņošana mazajā formātā bijusi tiešām ilgi gaidīta iespēja. Taču jāatceras, ka joprojām tai nevarēs piekļūt visi, bet sagaidāms, ka valstu atbalsts tiks pakāpeniski palielināts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma