Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify testē iespēju ierakstīt podkāstus uzreiz lietotnē

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas lietotni Spotify jau laikam pat vairs nevajadzētu par tādu dēvēt, jo tā piedāvā plašāku digitālā satura klāstu. Parādījusies informācija, ka serviss testē iespēju ierakstīt podkāstus pa taisno no galvenās lietotnes.

    Šāda iespēja parādījusies Jaunzēlandē esošajiem Spotify lietotājiem, un tā ļaus gan ierakstīt audio materiālu, gan to rediģēt un publicēt, atvieglojot kopējo darbu plūsmu. Iepriekš to varēja darīt ar Spotify saistīto servisu Anchor, un šī līdzīnās sava veida integrācijai. Tāpat nebūs nepieciešams pat papildu aprīkojums, lai veiktu ierakstu, bet kā jau mēs zinām, tad kvalitatīvas aplādes ierakstam vēlama nopietnāka aparatūra, ko beigās novērtēs klausītājs.

    Reklāma

    Vismaz pagaidām podkāstu ierakstu varēs atrast kā papildu iespēju blakus “Your Library” sadaļai, nospiežot “+” zīmi un izvēloties opciju “Record podcast”. Pēc tam to varēs ierakstīt vienā gabalā vai ar pauzes palīdzību ievilkt elpu un turpināt. Pēc ieraksta pabeigšanas Spotify piedāvās iespēju audio materiālu rediģēt, pievienot fona mūziku, aprakstu, bet pēc tam to publicēt. Līdz ar to izveidojot mazo podkāstu apstrādes studiju vienā lietotnē.

    Avots: Spotify

    Pagaidām gan nav zināms, vai un kad šī funkcionalitāte nonāks citos tirgos, tomēr tā norāda uz Spotify plāniem attīstīt aplāžu biznesu un satura veidu kā tādu. Protams, jāskatās cik tas būs noderīgs jomas profesionāļiem un pastāvīgu podkāstu veidotājiem. Iepriekš zīmols publiskojis datus, ka 2021. gadā podkāstu bizness veidojis 215 miljonu dolāru ieņēmumus, pēc tam kad vairāku gadu garumā investēts 1 miljards dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma