Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” digitālā maka “Novi” dienas ir skaitītas

    Jaunākie raksti

    Aizvadītajā nedēļā jau rakstījām par “Meta” plāniem veikt sava digitālā maka zīmola maiņu, “Facebook Pay” nomainot uz “Meta Pay“. Tas būs universāls digitālais maks, ko lietotāji varēs izmantot norēķiniem ne tikai uzņēmuma lietotnēs “Facebook”, “Instagram” un “WhatsApp”, bet arī metaversa vajadzībām. Līdz ar to zudusi jēga “Novi” – vēl vienam “Meta” digitālajam makam, tāpēc uzņēmums drīzumā pārtrauks tā darbību.

    “Meta” savā paziņojumā informējusi, ka “Novi” platformas darbība oficiāli tiks pārtraukta 1. septembrī, un 20. jūlijs esot pēdējā diena, kad šajā digitālajā makā var pievienot līdzekļus. Uzņēmums lietotājiem gan ieteicis izņemt savus līdzekļus no šī maka, “cik drīz vien iespējams”.

    Reklāma

    “Novi” nebija nekāds ilgdzīvotājs. “Meta” to pilotizmēģinājumā palaida vien pērnā gada oktobrī. Iepriekš uzņēmuma mērķis bija šo digitālo maku palaist kopā ar atbalstīto kriptovalūtu “Diem”, kas agrāk bija pazīstama kā “Libra”. Samērā ilgu laiku ar šo kriptovalūtu bija daudz problēmu, kas aizkavēja tās palaišanu. Beigu beigās janvāra izskaņā “Meta” paziņoja, ka atsakās no tās pavisam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alhimikhis
    04.07.2022 10:07

    Apgraizitaa FISTELHI :) .

    Reklāma