Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” plāno pāriet uz vienu video formātu – “Reels”

    Jaunākie raksti

    Instagram” aizvien aktīvāk konkurē ar video koplietošanas platformu “TikTok“. To pierāda arī “Instagram” jaunākie centieni. “Twitter” ievietotajā ekrānšāviņā redzams, ka uzņēmums pašreiz strādā pie funkcijas, kas “Instagram” ievietotos videoklipus kopīgos kā “Reels”. Galvenais mērķis tam, protams, ir lielākas auditorijas sasniegšana.

    “Meta” pārstāvis norādījis, ka uzņēmums šādā veidā vēlas vienkāršot un uzlabot video koplietošanas pieredzi “Instagram”. Šeit jāpiezīmē, ka funkcija “Instagram Reels” savu dienasgaismu ieraudzīja 2020. gada augustā. Uzņēmums līdz šim ir novērojis milzīgu iesaisti, un ir acīmredzams, ka īsie video ir viena no atslēgām uz lietotāja sirdi. Līdz ar to skaidrs, ka, vēloties piesaistīt lielāku auditoriju, “Instagram” pavisam grib pāriet uz šādu videoklipu formātu, kas no pārējiem atšķiras ar papildus efektiem, ko lietotājs var pievienot.

    Pagaidām pāreja uz “Reels” ir izmēģinājuma fāzē. Šobrīd vēl nav skaidrs, kas notiks ar esošajiem videoklipiem “Instagram” – tos atstās tādus pašus vai arī automātiski pārveidos par “Reels”. Tāpat miglā tīts ir tas, vai lietotāji joprojām varēs ievietot līdz 10 minūtēm garus videoklipus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma