Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung kopā ar Starbucks piedāvās īpašus Galaxy S22 aksesuārus

    Jaunākie raksti

    Mūsdienās mums ir iespēja personalizāt savus viedtālruņus ar visdažādākajiem apvalkiem, un tagad Samsung Korejā piedāvās īpašus Starbucks motīvu apvalkus Galaxy S22 telefoniem un Galaxy Buds bezvadu austiņām.

    Iespējams, ka zīmols Starbucks nesaistās ar telefona apvalku izveidi, tomēr Samsung ir izveidojis pāris dizainus, lai ar šiku varētu dzert savu kafiju Starbucks kafejnīcā un izrādīt jauno apvalku. Tiesa, bieži vien dažādas kafijas dzeršanas vietas, īpaši šī, saistās ar Apple produktu mīlētājiem, bet to var uztvert ar vieglu satīras devu. Galaxy S22 un S22+ apvalki būs diezgan vienkārši, jo tie būs raksturīgajā zaļajā krāsā ar Starbucks logo.

    Reklāma

    Papildu dizaina elementus saņems Galaxy S22 Ultra, jo tā apvalka aizmugurē atradīsies čeka lentes imitācija, kā arī šo apvalku varēs kaut kur pieķēdēt, pateicoties nelielam āķim. Taču tas nav viss, jo divus apvalkus saņems Galaxy Buds bezvadu austiņas. Viens būs klasiski zaļš, bet otrs attēlos kafijas krūzi un tam būs arī speciāla osa. Katrā ziņā ir piedomāts pie detaļām, ka saistās ar kafijas malkošanu. Visi apvalki tiks veidoti no dabai draudzīgiem materiāliem.

    Vienīgais ierobežojums ir tas, ka šie apvalki būs pieejami Korejā, un izskatās, ka nekur citur tos oficiāli netirgos. Telefona apvalku cena būs aptuveni 40 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma