Web Analytics
More
    Reklāma

    iOS 16 ļaus arī iPhone lietotājiem pilnvērtīgi izmantot Fitness lietotni

    Jaunākie raksti

    Līdz šim tikai Apple Watch lietotāji varēja izmantot pilnu iPhone Fitness lietotnes funkcionalitāti, uzskaitot savas aktitivātes, kā arī izpildot uzliktos dienas mērķus. Ar iOS 16 versiju to varēs veikt arī pats iPhone tālrunis.

    Pagājušajā nedēļā Apple izstrādātāju konferencē tika paziņoti nākamo produktu operētājsistēmu jaunumi. Viena no lietām, kas noderēs tiem, kuri seko līdz savai veselībai, būs iespēja izpildīt dažādas aktivitāšu dienas normas, kuras iepriekš bija pieejamas tikai Apple Watch lietotājiem kopā ar iPhone. Līdz šim iPhone varēja uzskaitīt soļus, taču tagad integrācija notiks ar pašu Fitness lietotni, kurā varēs uzstādīt dienas mērķus nodedzinātajām kalorijām, ko angliski dēvē par Move goal.

    Tie, kuri lieto Apple watch, zina par trim riņķiem, kurus katru dienu ir vēlme un mudinājums sasniegt, un vienu no tiem tagad spēs aizpildīt tikai ar iPhone palīdzību. Papildu varēs redzēt gan kalorijas, gan noieto distanci. Nemaz nebūs nepieciešams lietot un iegādāties Apple Watch. Diezgan liels un svarīgs uzlabojums būs iespēja šīs nodedzinātās kalorijas paņemt no citām sporta lietotnēm, kas ir reāls ieguvums, un es to noteikti spēšu novērtēt.

    Jau šobrīd sanācis palietot watchOS 9, pagaidām gan iesaku to nelikt, jo izskatās diezgan nestabils, taču ir patīkami redzēt uzlabotus paziņojumus un plašāku informāciju par skriešanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs
    13.06.2022 12:14

    Nezinu vai pilnvērtīgi būtu īstais vārds, ja Fitness+ sadaļa un Stand / Exercise riņķi nav pieejami bez Apple Watch.

    Kursors.lv
    13.06.2022 12:25
    Reply to  Artūrs

    Fitness+ nepieejamība, cik atceros, ir reģionāla un tai nav sakara ar Apple Watch.

    Artūrs
    13.06.2022 18:06

    Te tev, Kristap, nav taisnība. Jā, Fitness+ ir reģionāls, taču tam ir nepieciešams Apple Watch. Bez tā Fitness+ nemaz nav iespējams lietot. Un pārējās trūkstošās lietas nebija adresētas.

    Last edited 1 year ago by Artūrs
    Kursors.lv
    13.06.2022 19:26
    Reply to  Artūrs

    Ja nekas nav mainījies, Latvijā Fitness+ nav pieejams ne ar, ne bez Apple Watch. Attiecīgi, tāpēc šim aspektam tik lielu vērību nepiegriezām.

    Oskars
    13.06.2022 16:03

    Kristap, kādu laiku atpakaļ bija diskusija par ECG (un vēl pāris ar sirds ritmu saistītas) funkcijas nepieejamību Latvijā. Vai ir izdevies noskaidrot, kura iestāde to pie mums bremzē un neakceptē? Neticu, ka Apple ir gājuši uz Igauniju un Lietuvu, bet mums metuši līkumu.

    Kursors.lv
    13.06.2022 16:50
    Reply to  Oskars

    Kopš šī gada janvāra šī funkcija ir pieejama Latvijā un mēs par to rakstījām: https://kursors.lv/2022/01/28/latvija-beidzot-pieejama-apple-watch-ecg-elektrokardiogrammas-funkcionalitate/

    Reklāma