Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīts iPad mini planšetdatora vāciņš, kas nodrošina bezvadu uzlādi

    Jaunākie raksti

    Zīmols Pitaka piedāvā īpaši iPad mini paredzētu apvalku, ar kuru būs iespējams izmantot magnētiska tipa bezvadu uzlādi, kas līdzinās MagSafe iespējai iPhone telefonos.

    Jaunais apvalks būs paredzēts tikai jaunākajam iPad mini planšetdatora modelim. Risinājumā pamatā ir tas, ka šis apvalks savienosies ar USB-C pieslēgvietu, un caur tā aizmuguri un magnētiem tiks nodrošināta ierīces uzlāde. Tas nozīmē, ka paralēli nebūs iespējams iPad pieslēgt kādu ārējo iekārtu vai lādēt divos veidos reizē. Tomēr apvalkam ir atvēlēta vieta, lai uz magnētiskās sānu līnijas novietotu Apple Pencil.

    Pitaka MagEZ Case Pro būs veidots no gumijas ar oglekļa šķiedras rakstu, kas nodrošinās drošību pret kritieniem, tomēr apvalku nevar dēvēt par ļoti izturīgu. Tā galvenais mērķis ir ērtā uzlādes iespēja. Uzņēmums piedāvā arī īpašu statīvu, uz kura varēs ērti uzlikt savu iPad un izmantot magnētu iespējas. Piemēram, sazvanoties ar kādu videozvanā. Apvalks gan neaizsargās ekrānu, jo tas segs tikai planšetdatora aizmuguri, līdz ar to ir vērts padomāt par ekrāna aizsargplēvi.

    Avots: Pitaka

    Apvalka cena būs 79 dolāri, bet speciālā statīva 129 dolāri, līdz ar to abi produkti ir ar pietiekami augstu cenu, tomēr iPad mini nebūs nekāds budžeta produkts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Marģeris
    03.06.2022 18:00

    sorri, bet kada jega?
    Video vinju ieliek statiivaa tieshi tapat to vareja izdarit ari ar ipodu

    Reklāma