Web Analytics
More
    Reklāma

    Safari kļuvis par otro interneta pārlūku, kas pārsniedzis viena miljarda lietotāju skaitu

    Jaunākie raksti

    Jaunākie analītikas dati apliecinājuši, ka Apple interneta pārlūka Safari lietotāju skaits pārsniedzis vienu miljardu, kļūstot par otro spēlētāju tirgū aiz Google Chrome.

    Pēc pētījuma datiem un to izteikšanas skaitļos, šobrīd aktīvo Safari lietotāju skaits varētu būt 1 006 232 879 lietotāju, kas noteikti ir ļoti mainīgs. Tas atbilst 19,16% no visiem interneta pārlūku lietotājiem. Attiecīgi Google Chrome dominē ar 3 378 967 819 lietotājiem, tātad vairāk nekā trīs reizes. Microsoft Edge, kas nesen kļuva par otro populārāko pārlūkprogrammu datoros, lieto vien 212 695 miljoni lietotāju. Šis skaits liekas sīkums uz visa fona.

    Noprotams, ka Safari veiksme un popularitāte noteikti saistīta ar iPhone un iPad ierīcēm, kurās tas jau ir automātiski iebūvēts. Ilgu laiku Safari bija galvenā pārlūkprogramma Apple mobilajās iekārtās, tomēr pirms pāris gadiem šo uzstādījumu beidzot varēja nomainīt, un izvēlēties Google Chrome. Analītiķi norāda, ka arī Mac datoros Safari vienmēr ir uzstādīts bāzes uzstādījumos, kas arī veicina tā nosacītu piespiestu lietošanu, ja lietotājs neuzstāda citu interneta pārlūku.

    Iespējams, ka nākamajā nedēļā uzzināsim kādus jaunumus piedāvās nākamās Apple produktu operētājsistēmas, kā arī Safari, uzņēmuma izstrādātāju konferencē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma