Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izlaiž jaunu servisu Entra, kas kontrolēs visas pieejas savos produktos

    Jaunākie raksti

    Pašā maija izskaņā Microsoft iepazīstinājis un palaidis jaunu servisu Entra, kas tagad rūpēsies par visām lietotāju un ārējo lietotāju piekļuvēm uzņēmuma produktiem un saistītajām ierīcēm.

    Kā norāda uzņēmums, tad mūsdienās visa pamatā ir identitāte un droša pieslēgšanās pie dažādām sistēmām un iekārtām. Līdz šim tas ticis risināts dažādos veidos, tomēr neviens uzņēmums nevar pilnībā paredzēt kādi iekšējie un ārējie lietotāji, kā arī kādas tiesības tiem būs nepieciešamas. Īpaši tas ir svarīgi tad, kad jāsadarbojas ar ārējiem lietotājiem. Šeit talkā nāks Entra, kas apvienos dažādus esošos produktus, un ļaus kontrolēt pieejas.

    Reklāma

    Jaunais serviss sevī iekļaus Azure Active Directory, Cloud Infrastructure Entitlement Management un Decentralized Identity servisus. Azure pakalpojums šobrīd atbild par dažāda veida piekļuvēm pie Microsoft produktiem, kā arī tas ļauj uzlikt uzstādījumus, ka lietotājs var pieslēgties bez paroles. Tas attiecas gan uz iekšējiem, gan ārējiem lietotājiem. Entra ir veidots ar domu, lai piešķirtu un pārbaudītu lietotāju identitāti, kā arī mākoņdatošanas infrastruktūras pieslēgumu pārbaudi. Tas darbosies arī ar citiem tirgus spēlētājiem kā Amazon Web Services, Google Cloud, dažādām mājaslapām, ierīcēm un citiem trešo pušu izstrādājumiem.

    Avots: Microsoft

    Entra nebūs paredzēts tikai, lai droši identificētu un kontrolētu lietotājus, bet arī iekārtas un visu virtuālo piegādes ķēdi. Jaunā pakalpojuma izmaksas būs balstītas uz abonēšanas maksu par katru lietotāju, kā arī iekārtu jeb resursu.

    AvotsZDNet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma