Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon Web Services” darbības traucējumi otrdien skāruši vairākus populārus servisus

    Jaunākie raksti

    Otrdienas vakarā pēc Latvijas laika diezgan nopietni tikusi traucēta interneta, dažādu servisu un Amazon lietošana, jo bijušas problēmas ar Amazon Web Services (AWS).

    Uz AWS mākoņpakalpojumiem darbojas ļoti daudz mums zināmu servisu, un uzņēmums ir liels spēlētājs šajā nozarē, uz ko norādīja līdzīgas problēmas šī gada jūnijā. Šajā reizē problēmas skāra straumēšanas servisus Disney+ un Netflix, kā arī bijusi traucēta videospēles PUBG un League of Legends darbība. Tāpat ziņots par dažādu Amazon servisu lēndarbību vai nespēju apstrādāt informāciju, piemēram, balss asistents Alexa vai pati mājaslapa amazon.com.

    Reklāma

    Problēmas bijušas ar pieslēgšanos Amazon instancēm un ar pašu AWS pārvaldības konsoli, kas nodrošina pieslēgšanos serveriem. Pēc aptuveni četrām stundām liela daļa servisu darbības tika atjaunota un stabilizēta. Izskatās, ka šīs problēmas vairāk skārušas Ziemeļameriku un tieši Virdžīnijas štatu, ne Eiropu, kā arī pie mums tas teorētiski notika vakarpusē, kamēr ASV tas bija pats dienas vidus. Pārējā valsts daļā varēja novērot nelielu servisu lēndarbību. Tieši šādas reizes parāda to, cik gan šobrīd esam atkarīgi no noteiktas infrastruktūras, un ka problēmas ietekmē ļoti daudz cilvēku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma