Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” izveidojis vietni, kurā parāda nedēļas skatītākā satura topu

    Jaunākie raksti

    “Netflix” otrdien, 16. novembrī, palaidis jaunu vietni, kas, iespējams, palīdzēs tev izlemt, ko skatīties. Tajā apkopots attiecīgās nedēļas skatītākais saturs “Netflix” gan globāli, gan atsevišķi pa valstīm. Ik nedēļu “Netflix” atsvaidzinās populārāko filmu un TV pārraižu Top 10 listi, ņemot vērā kopējo skatīto stundu skaitu.

    Saraksti tiks atjaunoti un publicēti ik otrdienu, atklājot, kādas bijušas iepriekšējās nedēļas (no svētdienas līdz pirmdienai) Top 10 skatītākās:

    Reklāma

    • Filmas angļu valodā
    • Filmas citā valodā
    • TV pārraides angļu valodā
    • TV pārraides citā valodā

    Līdz ar to kopā četri saraksti. Būtiski, ka lietotājam ir iespēja aplūkot gan globāli, gan savā valstī populārākā satura topu.

    Saskaņā ar “Netflix” sniegto informāciju – seriālu sezonas tiks skaitītas kā atsevišķi nosaukumi. Gluži kā tas ir attēlā augstāk.

    Katrā no šiem sarakstiem redzēsi ne tikai kopējo stundu skaitu, ko lietotāji pavadījuši, skatoties konkrēto filmu vai TV pārraidi, bet arī, cik nedēļas tai izdevies noturēties Top 10. Atlasot tikai Latviju, pagaidām gan nerādās kopējo stundu skaits, cerams, tas vēlāk tiks pievienots.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma