Web Analytics
More
    Reklāma

    PUBG mobilā spēle sasniegusi 3,5 miljardu USD ieņēmumus

    Jaunākie raksti

    PUBG Mobile ir viena no populārākajām šaušanas tipa mobilajām spēlēm, kura pārsniegusi 3,5 miljardu dolāru ieņēmumu slieksni. Pateicoties Epic Games un Apple konfliktam, izņemot no lietotņu veikala visas izstrādātāja spēles, PUBG pēdējo divarpus mēnešu laikā nopelnījis vien 500 miljonus dolāru.

    Pati mobilā spēlē ir pieejama bez maksas gan Android, gan iOS lietotājiem, taču maksa tiek iekasēta par dažādiem lietotnē veiktajiem pirkumiem. Jūlija mēnesī tika sasniegti ienākumi trīs miljardu dolāru apmērā, un tieši COVID laiks ir tos kāpinājis kopumā. 2020. gadā spēlē kopumā iztērēti 1,8 miljardi dolāru, un tā lejupielādēta 198 miljonu reižu, taču kopumā tā ir ielādēta vairāk nekā 600 miljonu reižu kopš iznākšanas 2017. gadā.

    Reklāma

    Tirgus ziņā pirmajās divās vietās ir Ķīna un ASV, šeit gan dati atšķiras saistībā ar to, ja kopējos rezultātos ieskaita PUBG Mobile Ķīnas versiju Game For Peace, tādā gadījumā pirmais noieta tirgus ir Ķīna. Līdz šim spēlētāji no šī reģiona ir iztērējuši vairāk nekā pusi no spēles ienākumiem, kas ir 1,9 miljardi dolāru jeb 53% no visa. Tikmēr otrajā vietā ar 13,6% ir ASV, bet trešajā vietā Japāna ar nieka 5,5%.

    Ienākumu sadalījums, balstoties uz telefonu operētājsistēmām gan ir visai izteikts viena spēlētāja labā, jo Apple ierīču lietotāji no saviem maciņiem ir bijuši dāsnākie, iztērējot 80%, bet tikai 20% no ieņēmumiem aizņem Android lietotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma