Web Analytics
More
    Reklāma

    PUBG Mobile pieejams arī Latvijā, bet spēle esot pilna ar botiem

    Jaunākie raksti

    PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS jeb PUBG ir viena no pēdējā laika populārākajām spēlēm, kurā spēles varonis kopā ar citiem spēlētājiem lec ārā no lidmašīnas, savāc visāda veida labumus un ieročus, un cīnās par uzvaru ierobežotā kartē. Pirms pāris dienām PUBG spēle nonāca arī viedtālruņos, bet neticēju, ka tā nonāks pie mums tik ātri.

    Vakar vēl nevarēja, bet šodien jau vari to ielādēt!

    Reklāma

    PUBG Mobile vari spēlēt Android un arī iOS viedierīcēs, turklāt PUBG Mobile versija ir bez maksas un bez reklāmām. Izmēģināju, spēle strādā visai ātri (ar 1080p ekrāna viedtālruni, Snapdragon 845 un 4 GB RAM), tās vadība ir gandrīz pieņemama, ir pāris nianses, kas atšķiras no datora versijas, bet atzīšos, ka PUBG esmu tik pāris reizes PC spēlējis. Turklāt to paveicu izcili neveiksmīgi.

    Diemžēl izskan apvainojumi PUBG Mobile virzienā – spēlē it kā esot pilns ar tā dēvētajiem botiem. Paspēlēju PUBG Mobile viedtālrunī aptuveni 10 minūtes un šajā laikā divus pretiniekus nobraucu ar auto, kas tiešām varētu liecināt, ka visi pakši ir pilni ar botiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elvis Meisters
    21.03.2018 08:55

    Bet loģiski, ka būs boti, kamēr spēle nav populāra, tur mož 2 cilvēki online. Lielisks veids arī kā iemācīties spēlēt.

    Katya Rastopčina
    21.03.2018 10:49

    Arī vakar iemēģināju, viss sākās ar trakiem gļukiem, bet pēc restarta aizgāja tīri ok, bet jā, laikam fakts ka pretinieks šauj man reizes 20 un netrāpa(es stāvu uz vietas), bet es viņu pēc brīža uzreiz nošauju + tā ar diviem pretiniekiem, tomēr parāda spēle varētu būt botu pilna.

    Sandris Dreimanis
    21.03.2018 10:57

    Par botiem runājot, kamēr spēlētāja ranks ir mazs, tikmēr botu būs daudz, rankam augot, reālo spēlētāju skaits palielinās, lai iesācēji var pamācīties :)

    21.03.2018 17:37

    Nav arī iekšējie labumi pērkami? Pay2win?

    Reklāma