Web Analytics
More
    Reklāma

    “SpaceX” sāk piedāvāt īpašu “Starlink” abonementa plānu tiem, kuri vēlas ceļot ar treileri

    Jaunākie raksti

    Maija sākumā rakstījām, ka “SpaceX” radījis risinājumu, kas ļauj pārvietot termināli, dodot iespēju ātrgaitas satelītu interneta “Starlink” priekšrocības baudīt arī ārpus mājām. Uzņēmums šonedēļ paziņojis par jaunu abonementa iespēju, kas domāta īpaši treileru īpašniekiem, ļaujot “Starlink” izmantot garākos izbraucienos.

    Zināms, ka tiem, kuri vēlēsies pārvietot savu “Starlink” termināli un izmantot internetu ārpus mājām, mēnesī pie pamatpakalpojuma cenas 110 USD papildus būs jāpiemaksā 25 USD. Lietotāji arī jebkurā laikā varēs atteikties no šīs greznības un atgriezties pie pamatpakalpojuma.

    Reklāma

    Vienlaikus “SpaceX” uzsver, ka “Starlink” terminālis nebūs aktīvs, kamēr tas atradīsies kustībā. Īlons Masks gan izteicies, ka uzņēmums strādā pie tā, lai nodrošinātu iespēju izmantot šo pakalpojumu kustībā. Tāpat arī atkarībā no reģiona, valsts, kur lietotājs devies, “Starlink” iespējas var būt limitētas, jo pagaidām šis pakalpojums ir aktīvs 32 pasaules valstīs. Līdz ar to, ja vēlies doties izbraucienā ar treileri un ņemt termināli līdzi, iepriekš jāizpēta, vai “Starlink” serviss tur būs aktīvs.

    Pagaidām nav skaidrs, vai lietotājiem speciāli būs jāreģistrējas jaunajam pakalpojumam vai arī “SpaceX” sāks automātiski iekasēt maksu no ikviena, kurš mēģinās pārvietot savu “Starlink” termināli.

    Starlink satelītu interneta izmēģinājums

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma