Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube izcels populārākās daļas video

    Jaunākie raksti

    Video atskaņošanas serviss YouTube uzlabojis savu interneta pārlūka un lietotņu video atskaņotāju, lietotājiem parādot populārākos momentus tajā.

    Šis ir bijis iepriekš testēts grafiskais risinājums, kas rādījis populārākās daļas katrā video. Popularitāte noteikta, balstoties uz to, cik reizes noteiktā vieta ir atskaņota. Tas lietotājam palīdzētu uzreiz atrast momentu, ko skatīties, un nevajadzēs vienkārši ritināt video uz priekšu vai izmantot esošo sadaļu atdalītāju. Jāatzīst, ka nekādas izmaiņas savā Chrome YouTube vai mobilajā lietotnē es pagaidām neieraudzīju.

    Reklāma

    Tāpat YouTube nākotnes plānos ir uzlabot lietotāju pieredzi, meklējot noteiktu vietu video. Ja šobrīd mēs vienkārši izmantojam sarkano laiku joslu, kura parāda konkrētā laika attēlu no video, tad uzlabojums ļaus redzēt vairākus kadrus. Līdz ar to lietotājs vienkārši redzēs vairāk daļas no video konkrētajā laikā. Šī iespēja kā pirmajiem būs pieejama YouTube Premium lietotājiem.

    Avots: Engadget

    Šie lietošanas uzlabojumi papildina iepriekš veiktās izmaiņas kā auto sadalītās video daļas, kā arī uzlabotu pilnekrāna režīmu tieši mobilajai lietotnei. Tie noteikti patiks tiem, kuri neskatās cauri visu video, bet meklē konkrēto informāciju, ko arī saprot YouTube.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma