Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube Premium lietotāji var lejuplādēt video

    Jaunākie raksti

    YouTube testa režīmā palaidis iespēju lejupielādēt video no interneta pārlūkprogrammas, kas līdz šim bija pieejams tikai mobilajā lietotnē, taču pagaidām tā pieejama tikai līdz 19. oktobrim.

    Iespēja lejupielādēt video no YouTube platformas ir pieejama vienīgi Premium versijas abonētājiem, kā arī tā darbojas Android ierīcēs, tomēr vēl līdz šim to nebija iespējams izdarīt pārlūka versija. Taču tagad tas ir mainījies, jo pāris nedēļu garumā ikvienam Premium klientam ir iespēja lejupielādēt video, kurus tie vēlas skatīties vēlāk bez interneta savienojuma. Lai ieslēgtu šo funkcionalitāti, jādodas uz uzstādījumiem, jāatver YouTube experiment lapa, un jāieslēdz “Download” pogas attēlošana pārlūkā.

    Reklāma

    Tagad atverot savus YouTube video visās populārākajās interneta pārlūkprogrammās, zem video redzēsim lejupielādēs pogu, kā arī malā parādīsies papildu izvēlne, kurā varēs ērti pārskatīt lejupielādēto materiālu. Tas saglabāsies 30 dienas, un video tiks saglabāti tieši pašā YouTube. Pagaidām gan nav skaidrs, kāpēc šī iespēja darbosies tikai līdz 19. oktobrim, tomēr ir ļoti liela varbūtība, ka tā saglabāsies, un šis ir produkcijas tests. YouTube experiments sadaļa ir pieejama tikai Premium lietotājiem, un tajā var ieslēgt arī citas interesantas lietas, kas varētu uzlabot ikdienas lietojamību.

    Avots: AndroidCentral

    Vai kādam jau ir izdevies pārbaudīt jauno iespēju savā pārlūkā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guntars K
    27.09.2021 12:55

    Žēl, ka TV joprojām nesaprot, ka es nemaksāšu par viņu piedāvāto 15min filma un 15min reklāmas. Tik pat žēl, ka youtube sāk pārsātināt savus video ar reklāmām. Agrāk bija tikai 1, tagad jau lauž 2. Laikam drīz būs jau 3, lai tikai piespiestu pirkt premium akauntu. Youtube vajadzētu prasties, lai neveidotos situācija, ka TikTok kļūst populārāks. Visiem besī reklāmas.

    Last edited 2 years ago by Guntars K
    Reklāma