Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram”, iespējams, drīzumā piedāvās maksas abonēšanas plānu ar ekskluzīvām iespējām

    Jaunākie raksti

    Telegram” ir viena no tām saziņas lietotnēm, kas saņem regulārus atjauninājumus un svaigas funkcijas. Vienmēr arī bijis uzsvērts, ka, neskatoties uz to, tas ir un paliek bezmaksas saziņas serviss. Taču nupat atklājies, ka “Telegram” plāno ieviest lietotnes maksas versiju, kas ļaus piekļūt ekskluzīvām iespējām.

    Jaunākajā “Telegram” beta versijā iOS (v8.7.2) “Telegram Beta” kopiena atklājusi, ka uzņēmums plāno laist klajā maksas abonēšanas plānu “Telegram Premium”. Pašreiz zināmā informācija liecina, ka tas ļaus lietotājiem atbloķēt ekskluzīvas uzlīmju un emocijzīmju pakas.

    Reklāma

    Pagaidām nekas daudz vairāk par “Telegram Premium” nav zināms, ieskaitot to, kad šis abonēšanas plāns tiks palaists un cik tas varētu maksāt. Tāpat miglā tīts vēl paliek tas, vai “Telegram Premium” sniegs vēl kādas citas ekskluzīvas iespējas.

    Jāsaka, ka šis arī nebūtu pirmais veids, kā “Telegram” cenšas nopelnīt ar saviem lietotājiem. Uzņēmums pērn sāka eksperimentēt ar sponsorētiem ziņojumiem publiskajos kanālos ar vairāk nekā 1000 abonentu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    04.05.2022 15:42

    Uzlīmes uz ekrāna? Manam telefonam nav tādas un nevajag ar’! Vai kur tās uzlīmes domātas?

    digitalk
    04.05.2022 19:15

    ā, pareizi, tas tak Telegram, kuram pajāt uz autortiesībām, un kurš svešas uzlīmes “pārzīmē” līdzīgās skaņās un tirgo kā savas.

    Reklāma