Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram” paziņojumiem tagad vari iestatīt savu mīļāko skaņu

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotne “Telegram” nupat nākusi klajā ar savu jaunāko atjauninājumu, ļaujot lietotājiem iestatīt jebkuru skaņu kā paziņojumu signālu. Lietotāji arī var saglabāt balss ziņas kā paziņojuma signālu konkrētam čatam. Tāpat uzņēmums pievienojis papildus paziņojumu izslēgšanas opcijas.

    “Telegram” norāda, ka pašlaik atbalsta audio failus un balss ziņas, kuras ir ne lielākas par  300 KB un nepārsniedz piecas sekundes. Sadaļā “iestatījumi” un tālāk “Paziņojumi un skaņas” lietotāji var iestatīt skaņu gan viens pret viens, gan grupu čatiem. Nav jābēdā, ja pie rokas nav kāda forša skaņa, ko izmantot. “Telegram” sniedz ļoti plašu signālu klāstu, un kaut ko noteikti atradīs ikviens.

    Reklāma

    Papildus tam “Telegram” piedāvā arī pielāgotākas paziņojumu izslēgšanas iespējas. Ja līdz šim paziņojumus bija iespējams izslēgt uz vienu stundu, astoņām stundām vai divām dienām, jaunais atjauninājums sniedz lielāku elastību, pievienojot papildus laika opcijas. Lietotājs var apturēt paziņojumu pienākšanu arī uz 30 minūtēm, kas ir ērti, ja jādodas ceļā. Savukārt, ja atrodies ilgākā atvaļinājumā, iespējams, noderīga iespēja būs atslēgt paziņojumus pat uz diviem mēnešiem. Nav gan teikts, vai šī funkcija atslēgs paziņojumus no visiem čatiem vai arī ir iespējams atzīmēt noteiktus kontaktus, no kuriem kādu laiku nevēlies neko dzirdēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma