Web Analytics
More
    Reklāma

    Noskaidrotas 2022. gada sākuma populārākās mobilās lietotnes

    Jaunākie raksti

    Kamēr pasaule diskutē par Īlona Maska jaunāko pirkumu, tikmēr “Sensor Tower” izlaidis svaigāko ziņojumu “Q1 2022: Store Intelligence Data Digest“, kurā izpētīti “App Store” un “Google Play” dati un statistika. Rezultāti liecina, ka 1. ceturksnī lietotnes lejupielādētas kopumā teju 37 miljardus reižu, kas ir par 1,4% vairāk nekā pērn šajā periodā. Taču pašas, pašas populārākās jeb visvairāk lejupielādētās lietotnes titulu iegūst neviena cita kā “TikTok“.

    Kā redzams zemāk grafikā – “TikTok” atrāvusies no pārējām lietotnēm, pietuvojoties 200 miljonu lejupielāžu atzīmei. Tikmēr godpilno otro vietu ieņem “Instagram” un turpat trešajā vietā gozējas “Facebook”.

    Reklāma

    Salīdzinājumā ar pērno gadu globālie rezultāti ir mazliet atšķirīgi. Piecas populārākās lietotnes bija tās pašas, taču “TikTok” pēc lejupielāžu skaita ieņēma vien 5. vietu.

    Ja skatās Eiropas reģionu, situācija ir diezgan atšķirīga, tomēr vadošais piecinieks nav mainījies. Pirmo vietu arī ieņem “TikTok”, taču otro vietu ar pāris miljonu lejupielāžu starpību ieņem “WhatsApp”, tam strauji uz pēdām tuvojas “Telegram” un tālāk jau “Instagram” un “Facebook”. Interesanti, ka “Twitter” Eiropas topā atrodas pēdējā vietā, lai gan šķiet, ka vismaz Latvijā to lieto diezgan aktīvi, kas pēc pēdējiem notikumiem varētu nedaudz mainīties.

    Īsti jau nav nekāds pārsteigums par “TikTok” straujo popularitāti. Lietotāji ir iecienījuši šāda veida saturu, turklāt uzņēmums ik pa laikam pievieno tīkamas un noderīgas iespējas. Svaigākās no tām, par kurām esam rakstījuši – “TikTok” lietotājiem ļauj radīt pašiem savus papildinātās realitātes efektus, kā arī tagad iespējams pievienot pat 10 minūšu garus video.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    27.04.2022 12:28

    Talking Ben the Dog? Es nesaprotu kur es esmu vairāk vīlies – šinī statistikā vai Eiropā.

    Krotow
    27.04.2022 12:43
    Reply to  KKTK

    Sviestiņi “Talking Tom” stilā ir diezgan populāri vienkāršās tautas starpā. Atļauj iegrūst bērniem telefonu ar šo pļerkstekli un atslēgties. Cik tas ietekmē bērnu garīgo attīstību, ir cits jautājums.

    Reklāma